Egy apuka (nagypapa) melyik wc-be menjen a 3-6 éves kislányával?
Figyelt kérdés
Számomra egyértelmű hogy a ffi wc-be. De szüleim (hetven év felettiek) nem tartják helyesnek, hogy a kislány unokájuk ffi wc-be menjen. Indokuk nincs igazán, csak nem tartják helyesnek, hogy ott vizelő bácsikat lássanak. Szerintem ez a gondolkodás örökölt prűdéria. Nem tartom helyesnek az örökölt prűdéria fenntartását, tovább örökítését, inkább híve vagyok annak, hogy például a szülő ne rejtegesse meztelenségét egy óvodáskorú gyermek elől (persze ne is lobogtassa a testét). Iskolás korban úgyis elkezdődik egy természetes szemérem a gyerekeknél, ami miatt az ő részükről jelentkezik igény a takargatásra, elbújásra. De ha prűdéria a nevelésünk vezérelve a kezdetektől, akkor azzal csak ártunk az utódainknak.2021. okt. 8. 19:49
91/92 anonim válasza:
A férfibe ráültetem a piszoárra és szevasz.
92/92 anonim válasza:
Minek emeled ki ennyiszer ezt a kérdést? Nem kaptál elég választ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!