Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy apuka (nagypapa) melyik...

Egy apuka (nagypapa) melyik wc-be menjen a 3-6 éves kislányával?

Figyelt kérdés
Számomra egyértelmű hogy a ffi wc-be. De szüleim (hetven év felettiek) nem tartják helyesnek, hogy a kislány unokájuk ffi wc-be menjen. Indokuk nincs igazán, csak nem tartják helyesnek, hogy ott vizelő bácsikat lássanak. Szerintem ez a gondolkodás örökölt prűdéria. Nem tartom helyesnek az örökölt prűdéria fenntartását, tovább örökítését, inkább híve vagyok annak, hogy például a szülő ne rejtegesse meztelenségét egy óvodáskorú gyermek elől (persze ne is lobogtassa a testét). Iskolás korban úgyis elkezdődik egy természetes szemérem a gyerekeknél, ami miatt az ő részükről jelentkezik igény a takargatásra, elbújásra. De ha prűdéria a nevelésünk vezérelve a kezdetektől, akkor azzal csak ártunk az utódainknak.

2021. okt. 8. 19:49
 11/92 anonim ***** válasza:
71%

Nézzük csak , és akkor legyünk öszinték , adott mondjuk egy 3éves kislány aki még nem igazán tudná felfogni ezt a dolgott és legyen mondjuk 4férfi a wc-ben te honnan tudod azt hogy abból a 4pasiból véletlen nem lenne egy aki ezt élvezné hogy bement egy kicsi lány az apjával. Második dolog egy kislány nelásson már férfi nemi szerveket.

De ha már itt tartunk akkor miért bajotok nektek az ha transzneműek akarnak a gyereketeknek előadást tartani az elfogadásról?

2021. okt. 8. 20:32
 12/92 anonim ***** válasza:
22%

12-es, te vagy a beteg :D

Van ám olyan, hogy csak egyik szülővel van a gyerek, néha az apával. És pisilne kell.

3-6 évesnek miért kéne kitörölni, jóóóó ég, megcsinálja magának, tudod?

2021. okt. 8. 20:35
 13/92 anonim ***** válasza:
92%

Nemtom, 12-es, egy kislány az apjával nem mehet sehova? Képzeld, akkor is kellhet neki pisilni. Kitörli neki, igen, és? Meg is mossa neki, amikor fürdeti. Mi van ebben? Vagy akkor én se moshatom meg a fiam kukiját? Nem érzed, hogy ez mekkora ökörség?

Egyébként szerintem is a nőibe, ott nem lát a kislány semmit. A nők pedig valószínűleg nem rinyálnak amúgy ezért.

2021. okt. 8. 20:36
 14/92 anonim ***** válasza:
80%

Indokuk nincs igazán, csak nem tartják helyesnek, hogy ott vizelő bácsikat lássanak

Pedig ez egy teljesen normális indok. Igazuk van.

2021. okt. 8. 20:51
 15/92 anonim ***** válasza:
88%

"Persze elfordulni illene neki a fal felé, amíg a gyerek pisil bent a fülkében."

Ezt annyira nem értem. Az ember addig megy be a gyerekével a wc-be, amíg segítség kell neki. Tehat nem kint áll, hanem bent van vele a fülkében, így nem kell forgolódnia sehova. 🤷

És természetesen kitörli az apja. Sőt előtte ő törli le az ülőkét fertőtlenítővel, mivel még az 5 éves se tud egyensúlyozni felette.

2021. okt. 8. 20:57
 16/92 A kérdező kommentje:

Baromi sok válasz jött nagyon hamar. Köszönöm szépen.

Azt veszem ki a válaszokból, hogy az emberek túlnyomóan indokolatlanul prűdek. Feltételezem hogy nincs kislányuk, és feltételezem, hogy sosem jártak ffi wc-ben. Például az egyik kolléganőm azt hitte, hogy a férfiak letolt nadrággal pisilnek. Egyik válaszoló férfi öltözős példával jött, de nem érzékelte a különbséget egy férfi öltöző és egy férfi wc látványa között.Emberek gondolkodjunk már válaszadás előtt! Nos, én életemben már kb. 9000 alkalommal jártam férfi wc-ben, de egyszer sem láttam férfi nemi szervet. Vizelő férfiakat igen, de nem gondolom, hogy 3-6 éves leánygyermek figyelme oda terelődik. Amikor belépnek az iskolás korba, akkor persze megváltoznak, bennük fejlődik ki egy "fúj" érzés a pisilő férfiak és nők irányába, elkezdődik a pubertás korban kiteljesedő természetes szemermesseg, aminek megvannak a fiziológiai és mentális fejlődésbeli okai.

2021. okt. 8. 21:03
 17/92 anonim ***** válasza:
84%
Sosem vittek be a férfi wc-be ,és láss csodát nem lettem prűd ,nem lehet fújj érzésem a férdi nemi szerv iránt. És képzeld a lányom se ment be sosem férfi wc-be és ő sem prűd..
2021. okt. 8. 21:06
 18/92 Derjaderja ***** válasza:
77%

Hát szerintem kevés undibb dolog van, mint a piszoárba csorgató fickók, vagy egyáltalán a pisilő fickók, mind1 hogy látszik-e a csunyájuk.

Én is kiakadnék, ha a lányomat kitennék ennek, de ha pl a férfi mosdó üres, a női tele van, akkor belefér.

A férfi kopogjon be a női mosdó előtér ajtaján, kérjen elnézést és engedélyt, hogy bejöhessen.

Azért ott a tükör előtt esetleg az ember megigazít egy ruhát, melltartópántot, sminkel, fésülködik stb.

2021. okt. 8. 21:11
 19/92 anonim ***** válasza:
55%

Férfi wc-be viszi mindig a férjem a lányunkat, ha valahová elmegyünk. Fülkébe.

Ő pisilteti, mivel én nem bírom már megtartani a wc felett.

Rá nem ültetjük természetesen.

2021. okt. 8. 21:12
 20/92 anonim ***** válasza:
58%

Nos, én életemben már kb. 9000 alkalommal jártam férfi wc-ben, de egyszer sem láttam férfi nemi szervet

Ja, mert a pláza zárása után, takarítani jársz be.

2021. okt. 8. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!