Egy apuka (nagypapa) melyik wc-be menjen a 3-6 éves kislányával?
Pont az lenne a prüdéria, ha a felnőtt férfi nem merne bemenni a nőibe a lánygyerekkel, lányunokával.
Ő nem mer, mert fél hogy megszólják, de a gyerek nézegethet idegen f.szokat?
Nem érzed a logikátlanságot?
Férjem a nőibe viszi a lányát. És ez nem zárja ki, hogy itthon tabu lenne bármi is. Ő például úgy nőtt fel, hogy az anyja sosem takargatta magát, bátran átöltözött előtte. Ettől egy kicsit én is sokkot kaptam, amikor az anyja előttem is így tett, de elismerem, hogy jobb, mint a túlzott szégyenlőség, így itthon is inkább természetesen kezeljük.
Ha egy wc van a nőiben, akkor oda. Ha sor wc, akkor meg tutira vannak nők, akik hangot adnak annak, hogy ne jöjjön be férfi.
Az lenne a jó, ha a férfi wc-be benézne az apuka, és ha nincs senki, bevinné a kislányt a rendes angol wc-hez, tutira van a piszoárok mellett, és megvárná az ajtó előtt. Ha közben bejönne más férfi, akkor meg úgy mennének ki, hogy a kislány legyen távolabb az idegentől.
Csak egy saját tapasztalatot hagyok itt.
Strandolni voltunk nagyszüleimmel. Már készülődtünk haza. Mivel nagymamám nem volt benn a vízben, így nagyapámmal mentünk az öltözőkhöz átöltözni és lezuhanyozni. Megjegyzem, hogy kb 8 éves voltam. Na és ő naná, hogy a férfi öltözőbe/zuhanyzóba vitt. Gyerekfejjel is éreztem, hogy nagyon nem kéne ott lennem. Elhiheted, micsoda élmény volt számomra. 26 évesen is fel tudom idézni az ott látottakat. Brrr.....
Szerintem arra gondolnak a jányok hogy egy férdi ne lássa azt hogy a tükör előtt csücsörítve pozolnak...
Egy kislány ne menjen a férfi wc-be. Inkább menjen be a nőibe , nagy cucc ha hallja hogy pisi bennt valaki ,vagy éppen pukizik valaki ,inkább az mint hogy a kislánynak traumát okozzon.
Egyértelmű, hogy a nőibe vigye, ugyanis női wcben senki nemiszervét nem látni.
Szerintem nem is akadnának ki a nők, ha bemenne a pasi a lányával, inkább cukinak tartanánk, hogy végre valaki foglalkozik a gyerekével. Persze elfordulni illene neki a fal felé, amíg a gyerek pisil bent a fülkében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!