Örülnétek ha kaptok minőségi cipőt ajándékba ? 6 éves múlt most lesz elsős a gyerek
Szülinapja lesz, nemtudok nagyon mit kitalálni, játéka annyi van, hogy szó szerint nem fér ( panel félszoba ) , most már iskolás lesz így úgyis kell kinti benti stb. Meg sokszor látom drága játékokat vesznek de gagyi cipőt papucsot. Szerintem fordítva kellene.
Jó lesz ez az ajándék ? Összeghatár15- 20 ezer Ft
Keresztszüleitől mindig márkás ruhát kap és kis ajándékot. Én nagyon örülök ennek :)
Idén őszi kabátot cipőt éd négy sapkát vettek
Szerintem a szülőket kérdezd.
Mi nem ismerjük így nem tudunk véleményt írni. Vagy örülne, vagy nem.
Saját magam gyerekként a játékot tartottam ajándéknak, ha ruha, cipő félét kaptam, annak nem igazán örültem. Én a gyerekekimnek megveszem amire szükség van, de az ajándék az inkább játék, vagy amit ők kérnek.
De más gyerek lehet, hogy máshogy van ezzel, ezért kellene ismerni, nem idegenektől kérni a tanácsot.
Akkor gomdolom ha van drága játékra pénz, nem az anyagiak miatt nem vesz drága cipőt.
Én is inlább veszek 3 decathlon os cipőt az 5 évesemnek, mint egy nike, vagy Adidast.
Egyszerűen az~rt mert
1 kényelmesebb, 2 tartósabb, 3 pikk pakk szétcsúszdázza, focizza kinövi stb..
Arra meg jó az 5ezres cipő is.
Egyébként minőségileg is van amelyik jobb az ismert márkától.
Gyerekként meg nem fogja értékelni (cipő-cipő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!