Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Örülnétek ha kaptok minőségi...

Örülnétek ha kaptok minőségi cipőt ajándékba ? 6 éves múlt most lesz elsős a gyerek

Figyelt kérdés

Szülinapja lesz, nemtudok nagyon mit kitalálni, játéka annyi van, hogy szó szerint nem fér ( panel félszoba ) , most már iskolás lesz így úgyis kell kinti benti stb. Meg sokszor látom drága játékokat vesznek de gagyi cipőt papucsot. Szerintem fordítva kellene.

Jó lesz ez az ajándék ? Összeghatár15- 20 ezer Ft

2021. júl. 17. 09:26
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
88%
Ezt az anyukától kell megkérdezni. En örülnek. Sőt tesomtol a fiam kapott is már nevnapjara cipőt.
2021. júl. 17. 09:28
 2/30 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem jó ötlet.
2021. júl. 17. 09:28
 3/30 anonim ***** válasza:
91%

Keresztszüleitől mindig márkás ruhát kap és kis ajándékot. Én nagyon örülök ennek :)

Idén őszi kabátot cipőt éd négy sapkát vettek

2021. júl. 17. 09:30
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy 6 éves gyerek nem fog örülni egy cipőnek.
2021. júl. 17. 09:30
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
2-3 hónap alatt kinőheti.
2021. júl. 17. 09:31
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a szülőket kérdezd.

Mi nem ismerjük így nem tudunk véleményt írni. Vagy örülne, vagy nem.

Saját magam gyerekként a játékot tartottam ajándéknak, ha ruha, cipő félét kaptam, annak nem igazán örültem. Én a gyerekekimnek megveszem amire szükség van, de az ajándék az inkább játék, vagy amit ők kérnek.

De más gyerek lehet, hogy máshogy van ezzel, ezért kellene ismerni, nem idegenektől kérni a tanácsot.

2021. júl. 17. 09:31
 7/30 A kérdező kommentje:
Azzal kezdtem, hogy megkérdeztem a szülő azt mondta ràm bízza. Játékokkal nagyon el van látva , azt feleslegesnek tartom. Más hasznos holmi nem jutott eszembe, mert a sulikezdésre a táskát iskolai holmikat a nagyszülőktől kapja.
2021. júl. 17. 09:43
 8/30 anonim ***** válasza:
90%
Ezzel szerintem annyi a baj, hogy gyerek nélkül cipőt venni nem lehet. (Vagyis lehet, de utána csak reménykedhetsz, hogy jó e rá, kényelmes e, tetszik e neki)
2021. júl. 17. 09:46
 9/30 anonim ***** válasza:
79%

Akkor gomdolom ha van drága játékra pénz, nem az anyagiak miatt nem vesz drága cipőt.

Én is inlább veszek 3 decathlon os cipőt az 5 évesemnek, mint egy nike, vagy Adidast.

Egyszerűen az~rt mert

1 kényelmesebb, 2 tartósabb, 3 pikk pakk szétcsúszdázza, focizza kinövi stb..

Arra meg jó az 5ezres cipő is.

Egyébként minőségileg is van amelyik jobb az ismert márkától.

Gyerekként meg nem fogja értékelni (cipő-cipő)

2021. júl. 17. 09:47
 10/30 anonim ***** válasza:
86%
Még a saját gyerekemnek sem veszek cipőt úgy, hogy nincs ott, már van ízlése, ha olyat kap, ami nem tetszik nem hajlandó felvenni, plussz gyerek ruhának ajándékként nem igazán örül. (na meg ha ott van is macerás, hogy mi kényelmes, mi nem...)
2021. júl. 17. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!