Kamaszok, ti örülnétek, ha anyutok háztartásbeli lenne?
Nagyon, nagyon, nagyon!!! sajnos most nagyon sokat dolgozik... :/
16L
Ideig óráig megoldás ha otthon van de ha az történik mint az én szüleimmel akkor inkább ne legyen otthon amikor tini vagyok.
röviden annyit hogy sokat volt otthon aztán kiderült hogy nem számít munkaviszonynak és most hogy unokái vannak még mindig nem mehet nyugdíjba és nem unokázhat mert még 20 éve van a nyugdíjig .
amúgy meg nem a tinédzserek a létmeghatározók mert ha menni kell a megélhetés miatt akkor el fog menni a szülő dolgozni - ha tud- ha meg otthon kell lennie akkor nagyban meghatározó hogy milyen lelki állapotban teszi és hogy boldog -e mert különben semmit se ér a jelenléte és csak egymás agyára mennek mindez akkor áll fenn ha egyáltalán beszélnek egymással .
Nekem anyu "nem dolgozik" ha úgy vesszük. Pár hónapot volt a gyárba de nem fieztték meg rendesen. /Apa vállalkozó, szóval ő betudja magához jelenteni pár órába ugyanannyiért/
Apa részéről rendben van mert nem mindig van itthon tudod aztán valaki átveszi a csomagot ill. számlát ír. Meg minket ebédel vár. Délután ő átmegy mamáékhoz /anyu/ ilyenkor én elindítom a mosó ill. mosogatógépet. Nővérem 120 km-el arébb lakik.
Én örülök, hogy ez a helyzet. Nekem ez tök kényelmes. Délután suli után tudok vele találkozni akkor kicsit segít. Apa változó mikor ér haza /van, hogy itthon van de van amikor 3napig haza se jön/ olyankor ő segít nekem.
18/l
Én inkább már mennék el itthonról. Egyébként anyumat nem kedvelem, úgyhogy nem örülnék, ha több időt lehetne velem.
20f, elvált szülők
Én nem örülnék, ha egész nap itthon lenne anyukám, szerintem ő is hamar beleunna.
Annak viszont nagyon örülnék, ha kevesebbet kellene dolgoznia, mert most szinte egész nap nincs itthon. :( Nagyon sajnálom anyukámat és úgy érzem, az én hibám, hogy 1 perc pihenője sincs.
De annak nem örülnék, ha egész nap lenne itthon valaki, néha vannak időszakok, amikor napokig mindenki itthon van, és akkor annyira megkönnyebbülök, amikor egyik nap hazaérek, és nincs itthon senki. :)
16/L
Nem!!
Manapság nem elég egy család eltartására (jómódban), ha csak az egyik fő dolgozik.
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!