Örülnétek ha kaptok minőségi cipőt ajándékba ? 6 éves múlt most lesz elsős a gyerek
Szülinapja lesz, nemtudok nagyon mit kitalálni, játéka annyi van, hogy szó szerint nem fér ( panel félszoba ) , most már iskolás lesz így úgyis kell kinti benti stb. Meg sokszor látom drága játékokat vesznek de gagyi cipőt papucsot. Szerintem fordítva kellene.
Jó lesz ez az ajándék ? Összeghatár15- 20 ezer Ft
9 Nagyon tévedsz, én is ebbe a hitbe voltam,de már az ovisok is úgy divatoznak, vágják a márkákat 😀
Akik szerint a cipő nem jó ötlet, akkor mi az ami jo lenne de ne legyen haszontalan, és ne játék !
9es én is azt hittem, hogy túlreagálják a márkás cipőket, mert nikeból nekem is mindig csak a gagyi, de mégiscsak nike, illetve a jobb decathlonosat vették. Na ott nincs különbség, de mikor megvettem az első nike air maxot, hát azt hittem gumifelhőn járok, nagyon, leírhatatlanul kényelmesebb és ruganyosabbak tőle a lépteid. Egy álomcipő már 3 éve, vettem már jópárat, de leírhatatlan a különbség. Bőven megérte a 20ezer forintot, még most sincs semmi baja(bár nem minden nap hordom)
Amúgy vannak olyan cipők, amiket gyerekek is értékelnek, ha figurás, ha csillog, ha világít a talpa! 6 évesnek mehet egy világítós talpú sportcipő, az tesi is jó, meg 3 évszakra a négyből.
12 20ezret kidobni egy újabb műanyag játékra biztos jobb ötlet lenne...
13 Ha már nem kell az oltási igazolvány, mert a szülők nem oltottak, akkor az állatkerti vagy strand belépő jó ötlet.
Szerinted egy belépőnek mennyire fog örülni? Tessék Lacika, itt egy papírfecni, majd anyukád elvisz valamikor az állatkertbe. Ez a szülővel szemben sem tisztességes, gondolom a saját szabadidejüket ők is be tudják osztani.
Ha sajnálod a pénzt ajándékra, akkor miért kell ezt erőltetni?
Hát igen nehéz egy olyan gyereknek vásárolni, akinek folyik ki a szobájából a játék.
Én olyan játékokat szoktam venni, amik amúgyis fogyóeszközök pl. zsírkréta, filcek, színező, gyurma, csillámragasztós akármi, gyöngyfűző (ha elég nagy).
A szülőnél érdemes rákérdezni, hogy ez konkrétan jó lenne-e, amit kinéztél (csak meg tudja mondani h annak a valaminek örülne-e a gyerek, tudja, hogy pl. egyáltalán szokott-e rajzolni).
Cipőből a világítós zenélős az jó ötlet, eselteg ha van kedvenc mesehőse, de tényleg nem minden gyereknek ajándék a hasznos holmi.
20ezerért esetleg valamilyen elektronikus játék is jó lenne. Nem láttam h fiúról vagy lányról van-e szó, de a kersztfiam imádja a transzformerszes babákat, azt hiszem van olyan ami távirányítós. Kislánynak interaktív babát esetleg, van csecsemő vagy a pepcoban volt iszonyú cuki sárkány, amit lehetett tanítani. Mindkét nemnek jó lehet a robotkutya (gyerekként mit nem adtam volna egy taníthatós förbiért 😞).
Esetleg valami hangszer, szintetizátor, dobfelszerelés, furulya (mivel hangos, ezt is érdemes megkérdezni a szülőktől).
Ha iskolás, simán lehet iskolai cuccot pl. hatalmas teletömött tolltartót a kedvenc mesefigurájával (nem biztos h ő örülne sulis cuccnak, de én pl. imádtam ezeket- fejlesztő munkafüzeteket mondjuk ne:D ).
Ágynemű esetleg a kedvenc mesehősével. - bár ez is hasznos, de a mesefigurákkal sok mindent el lehet adni a gyerekeknek :D
Vagy elviheted moziba (az a szülőknek is ajándék 😁 de akkor ezt előre egyeztetni kell -nem kell már moziba védettségi, legalábbis nálunk).
Huh ennyi jut eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!