Külön élő anyukák ti örülnétek ha 2 nagy szatyor használt ruhát hozna az exetek a gyereketeknek?
És feleslegesnek tartanátok ha mellé még kapna egy használt biciklit is?
Ki hogy reagál a használt szóra?
Attól függ mennyire használt és honnan van. Ha lyukas, koszos, kopottak szeretetszolgálat által kidobálva, akkor nem, de ha valahonnan igényes ismerőstől kapta, ahol az előző gyereken csak kb. egyszer voltak és szépek maradtak,akkor igen.
Biciklinél is hasonló a helyzet, de azért talán jó lenne, ha lefestené előtte.
Akkor nem gáz ha használt ruhákat kap az exem?
Nem lyukasak , nagyon jó állapotban vannak , használt ruhakereskedésben vásároltam.
Bőven nagyobbakat vettem , mint amekkora a gyermekem mérete , akkor tehát az is rendben lesz?
Majd bele nő.
Azért a belenő elég veszélyes. Veszel egy mérettel nagyobb szoknyát amibe tél közepén nő bele sok értelme annak nincs.
Kérdezd meg őt, végül is közösen vállaltátok az a gyereket én nem hiszem, hogy ezt nem lehet megbeszélni.
Én is szoktam használt ruhákat venni a keresztfiamnak, szép állapotúakat persze. Az elején tisztáztam a sógornőmmel hogy nincs-e ellenére.
Ha már megvetted, szerintem úgy add át az exednek, hogy sok szeretettel, de ha nem szeretné ne adja rá a gyerekre. És persze beszéljétek meg hogy a jövőben is jöhetnek-e a hasonló cuccok.
Szerencsére fiúról van szó, nagyrészt pólók, nadrágok, felsők, blúzok vannak a csomagba.
És azért vannak napok mikor még nyáron is el tudom magamon viselni a nadrágot olyan hűvös van , szerintem a gyermek is így van vele.
Bugyit , zoknit természetesen újat veszek neki, de amit már ő használt amíg nálam volt azt is oda fogom neki adni.
Nem gazdagok, csak büszkék!
Egy részből kíváncsi is voltam hogy mások hogy állnak a használt cuccokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!