Örülnétek ha kaptok minőségi cipőt ajándékba ? 6 éves múlt most lesz elsős a gyerek
Szülinapja lesz, nemtudok nagyon mit kitalálni, játéka annyi van, hogy szó szerint nem fér ( panel félszoba ) , most már iskolás lesz így úgyis kell kinti benti stb. Meg sokszor látom drága játékokat vesznek de gagyi cipőt papucsot. Szerintem fordítva kellene.
Jó lesz ez az ajándék ? Összeghatár15- 20 ezer Ft
6 és 4 évesek a gyerekeim és mindketten imádják a ruhákat, cipőket.
Én úgy csinálnám, hogy elvinném magammal vásárolni az ünnepeltet és így az ajándék része lehet egy pizzázás, fagyi vagy hasonló.
#14big3n. Felnőtt ként biztosan kó döntés. De egy gyereknek, aki homokozik, focizik, csúszik mászik, telhesen felesleges 20on ezres cipőt venni 3 havonta
3 évszakot hordja? Megveszi most nyáron tavasszal vagy jó vagy nem.....
A lányomnak is volt 3 évesen ennyiért ilyen cipője (azt se tudtam miért ilyen drága) de már az 5. Üzletet jártuk végig, és csak ez ment rá (baromi magas a lábfeje)
Semmivel sem tartott tovább mint a másik cipője, amit 4 hónap után venbem kelkett, mert ezt bizony pont ugyan úgy kinyírta a bicaj/csúszda, fáramászás mint a többit.
Iskolába készül. Kérdezd meg a szülőket mire van szükség
Íróasztal, főnöki szék, mágnestábla
Így h bem ismerjük a gyereket nehéz.
Az én lányom örül a cipőnek is (minden apró baromságnak tud örülni)
De nem biztos h a szóbanforgó gyerek is ilyen.
A legegyszerűbb ha megkérdezed az érintetteket
Jaaa, hogy azért vennél neki cipőt, mert nincs más ötleted?
Akkor ne azt vedd..
Vegyél: Ledes cipőfűzőt, az én lányomnak van, imádja! Vehetsz ledes szelepsapkát a bringájára, az is szuper, de figyelj rá, hogy ne elemes legyen! Aztán vehetsz még hasznos látványos holminak olyan cipőt, aminek kerék van a talpában(most ez kell a lányomnak, mert szerinte menő), illetve fejlesztő játéknak szoktak örülni, az összes "smart games" egyszemélyes logikai játék remek választás, már 2000ért is van egy két típus. Ezek továbbértékesíthető holmik, ha kijátszotta, el lehet adni. Illetve most lesz sulis, vegyél könyveket, amik meghozzák a kedvét! Fiúknál menő a geronimo stilton könyvek, illetve a rumini. Megvehetnéd az első enciklopédiáját is! Minecraftot vagy konzoljátékot 3 ezerért, telefon vagy tablettokot,
Leirtam az volt az első, hogy megkérdeztem az anyukát, azt mondta: rám bízza.
Köszi az ötleteket azért.
Elmondtad h milyen összeget szánnál rá?
Csak mert én utálom mikor megkérdezik h mit vegyenek.
Most nem mondhatom h hozzon 20ezerért x-et, ha ő csak 10e értékben venne.
Az úgy ciki mind a kettőnknek.
Igen mondtam az összeget, mert nagyon csendben volt a kérdés után mondta erre hogy 15-20 ezret tudnék rászánni. De ezután is azt mondta rám bízza , meg ilyen kliséket hogy biztos örülni fog 😊
Párom szerint vegyünk cipőt 15 ért 5 ért meg valami játékot vagy ilyesmit , hogy mègis legyen az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!