Egy apuka (nagypapa) melyik wc-be menjen a 3-6 éves kislányával?
35 vagyok, 2 gyerekkel, de még nem óvisak.
Nem érdekel ha az óviban egy félig behúzott függöny vagy mi mögül lát egy kisfiút pisilni, azt kötve hiszem, hogy az óviban tömegpisilés lenne, anno a mienkben 1990-ben is ajtaja volt minden fülkènek, de legyen.
Akkor sem ugyanaz, mint a piszoár a felnőtt fickókkal. Nem értem amúgy mit kardoskodsz itt idegenekkel. Ti a feleségetekkel azt döntötök, amit gondoltok, a szüleitek nem bírálhatják ezt felül.
Én is azt döntök és én nem gondolom, hogy a lányomnak idegen pisilő férfiakat kerülgetve kelljen mosdóba mennie. Gondolod, hogy meggyőzöl itt bárkit vagy Téged meggyőznek?
"mert nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni a női wc látogatóit"
De a gyerekedet minden további nélkül kellemetlen helyzetbe hozod?
Mi kellemetlenséget okozna a női wc látogatóinak, hogy besétálsz? Inkább te nem láttál még női wc-t belülről!
Ott semmi, de semmi látnivaló nincs.
Egyébként igen, az ovikban koedukált wc van. A legtöbben ajtó vagy függöny sincs. De ne hasonlítsunk már kisgyerek fütykösöket felnőtt férfiakéhoz!
"azt kötve hiszem, hogy az óviban tömegpisilés lenne, anno a mienkben 1990-ben is ajtaja volt minden fülkènek, de legyen"
Pedig "tömegpisilés" van. 😂 Egyszerre járnak ki. Udvar előtt, udvar után, ebéd után (lefekvés előtt), alvás után...+ aki még ezen kívűl akar.
87-90 között voltam ovis, nem volt függöny, se ajtó.
A gyerekem nem ugyanoda jár, de náluk sincs egyik se.
Annyi hogy jellemzően előbb mennek a lányok, utána a fiúk, de van hogy egyszerre sikerül.
Nincs szégyellősködés és nem kapnak sikítófrászt, ha látják egymást.
Ettől még a nőibe viszi a férjem, mert oda való.
De nem azért mert ne látott volna már felnőtt férfit, mert a saját apját szokta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!