Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy apuka (nagypapa) melyik...

Egy apuka (nagypapa) melyik wc-be menjen a 3-6 éves kislányával?

Figyelt kérdés
Számomra egyértelmű hogy a ffi wc-be. De szüleim (hetven év felettiek) nem tartják helyesnek, hogy a kislány unokájuk ffi wc-be menjen. Indokuk nincs igazán, csak nem tartják helyesnek, hogy ott vizelő bácsikat lássanak. Szerintem ez a gondolkodás örökölt prűdéria. Nem tartom helyesnek az örökölt prűdéria fenntartását, tovább örökítését, inkább híve vagyok annak, hogy például a szülő ne rejtegesse meztelenségét egy óvodáskorú gyermek elől (persze ne is lobogtassa a testét). Iskolás korban úgyis elkezdődik egy természetes szemérem a gyerekeknél, ami miatt az ő részükről jelentkezik igény a takargatásra, elbújásra. De ha prűdéria a nevelésünk vezérelve a kezdetektől, akkor azzal csak ártunk az utódainknak.

2021. okt. 8. 19:49
 41/92 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen a nőibe viszi a férjem is a lányainkat. Nem is értem, hogy lehet ez kérdés bárkinek is…
2021. okt. 9. 01:47
 42/92 A kérdező kommentje:
41! Azért tettem fel a kérdést hogy meghallgassam az érveiteket. A meglátásaim ellen szóló érveket, és azok mellett szóló érveket.
2021. okt. 9. 01:59
 43/92 anonim ***** válasza:
78%
Családi wc ma már mindenhol vagyis jobb helyeken van ilyen wc ,vagy anyuka nagymama vigye wc gyereket nőibe .
2021. okt. 9. 05:08
 44/92 anonim ***** válasza:
93%

Nőibe szoktak.

Amúgy én külföldön élek és itt a 6 év alatti kicsiknek pl az uszolecken a szülő neme szerinti öltözőt és mosdót kell választaniuk

2021. okt. 9. 07:07
 45/92 anonim ***** válasza:
100%
A kislányom a tatával és a 14 éves bátyjával voltak a városban. Mindketten úgy látták jónak, hogy a nőibe viszik pisilni. Vagyis a fiam a bejáratig kísérte és ügyelt rá, hogy magától elintézze.
2021. okt. 9. 07:23
 46/92 anonim ***** válasza:
8%

3 évesen a férjem a férfibe vitte a lányunkat (semmit sem lát, hiszen háttal állnak)

4 éveyen pedig már egyedül ment be a női wcbe

2021. okt. 9. 07:25
 47/92 anonim ***** válasza:
81%

Èn magam anyaként is a mozgássérültbe, vagy baba-mamásba viszem..

Ha nincs, akkor a férfibe viszi a férjem a 3 èves gyereket..

Megkérdeztem hogyan:

“Nem nézelődünk, megyünk”

Így

De azt mondja, hogy lassan àtáll, hogy bemegy a nőibe vele..

Hogy azt szokja oda kell menni.

Egyèbként a nőiben mit lát egy ffi?

Ezt sosem értettem

2021. okt. 9. 07:53
 48/92 anonim ***** válasza:
24%

Egyèbként a lànyom látta az öccséét az apjáét is

Nem vagyunk prűdek..

Tabu sem a meztelenség.. bàr direktben nem mutogatjuk magunkat

2021. okt. 9. 07:56
 49/92 anonim ***** válasza:
100%
Mi a mozgássérült WC-be megyünk ilyenkor.
2021. okt. 9. 08:07
 50/92 A kérdező kommentje:

44. ezt írja:

"Amúgy én külföldön élek és itt a 6 év alatti kicsiknek pl az uszolecken a szülő neme szerinti öltözőt és mosdót kell választaniuk"

Tehát ha a racionalitás (jog) talaján alkotunk egy szabályt akkor a prűdéria háttérbe szorul. Köszönöm a választ, gyönyörű reggelt okoztál ezzel a hírrel. És gyönyörű szép napot kívánok mindenkinek :)) Love

2021. okt. 9. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!