Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen ajándéknak örülne most...

Milyen ajándéknak örülne most a 6 éves fiad?

Figyelt kérdés

Tudom, kicsit fura kérdés, de ajándék ötleteket szeretnék egy 6 éves kisfiú részére.

Sajnos nem sok mindent tudok róla, egy biztos: oda van az autókért, munkagépekért stb.

2021. szept. 26. 09:38
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Lego. Ezzel nem lehet mellényúlni. Ha már megvan neki az adott doboz, akkor is szokott örülni neki, mert még több lehetőség, szóval én ezt javaslom neked.
2021. szept. 26. 09:43
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Kérdezd meg a szüleit. Az a biztos.
2021. szept. 26. 11:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Lego

Bármilyen lehet, minél több van annál jobb.

Fortniteos dolgok

2021. szept. 26. 13:58
 4/7 anonim ***** válasza:
57%
A fiam nemsokára 6 lesz, ő Legot, playmobilt és a könyveket szereti, és szóba került a jégkori/görkori is múlt héten. A könyvek témáját illetően a lovagok/kalózok és kastélyszellemek jönnek be neki.
2021. szept. 26. 19:23
 5/7 anonim ***** válasza:
57%

Bármiből olyan, ami az érdeklődési körébe vág. (Nálunk ez pont nem munkagép.)

Lego, kirakó, társasjáték, kártya, foglalkoztató füzetek, színezők, matricák, könyvek, gyurmakészlet, stb.

Én a 6. szülinapra távirányítós autót tervezek venni, láttam, hogy más gyerekeké tetszik neki.

2021. szept. 26. 21:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Hajómodell/makett? - amelyiket fel kell építeni elemekből
2021. szept. 27. 02:07
 7/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm szépen a válaszokat, segítetek vele, persze jöhet még, csemegézek.

#5. Meg tudnád mutatni, hogy milyen távirányítós autót veszel? Én is néztem őket, mert szerintem bejönne neki, viszont félek, hogy elég gagyi, mivel tapasztalatom nincs, és vásárlói véleményt sem találtam az oldalon.

2021. szept. 27. 06:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!