Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig kell etetőszéket...

Meddig kell etetőszéket használni? Érdemes evéshez kis széket és asztalt venni?

Figyelt kérdés

16 hónapos a kicsi. Sokmindent vettünk már neki és ebből kevés az amit tényleg szeretett/használt.

Aki vett aszalt és széket a kicsinek mik a tapasztalatok?

#etetőszék #étkezés #16 hónapos #Gyerek asztal #Gyerek szék
febr. 17. 16:55
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Nincs olyan, hogy meddig kell. Amíg nem kicsi, kényelmetlen neki. Mindkét gyerekem kb 2 éves koráig használta, utána az étkező asztalnál ültek szék magasítón. De lehet venni erre a célra külön kis asztalt székkel. Nekünk ez nem volt opció, mert kicsi a konyha, alig fért volna el. És még azért 2 évesen sem ettek olyan ügyesen, hogy ne kellet volna segíteni nekik, jobb volt, hogy mellettem ültek inkább.
febr. 17. 17:01
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Vettem neki kis asztalt székkel kb 1 éves kora után, szépen használta de aztán egy idő után igényelte hogy mi is üljünk vele 3an mert különben nem maradt ott. Ekkor vettünk nagy étkezőasztalt magasított székkel, de így is ritkán ül bele.
febr. 17. 17:10
 3/7 anonim ***** válasza:
78%

Az etetőszéket nem sokáig használtuk, mert ő is a nagy asztalnál akart ülni.

Vettünk neki magas széket. Már jó ideje azon ül az asztalnál.

Kisasztal és szék is van, de azon sosem evett. Azt rajzolásra, festésre használja. Általában együtt eszünk.

febr. 17. 17:40
 4/7 anonim ***** válasza:
76%

Kb 1 éves korukig használtuk az etetőszéket. De akkor is úgy, hogy tálca nélkül, nekitolva az asztalnak.

Utána magasítón ültek. (A kicsi 3 éves, ő még most is).

Kisasztalt én biztosan nem vennék.

Nekem az olyan kiközösítem a gyereket feeling. Nagyok esznek a nagy asztalnál, kicsi(k) meg a másiknál...

febr. 17. 17:47
 5/7 anonim ***** válasza:
86%
A 19 hónapos etetőszéke az asztalhoz van tolva, simán odafér, mintha rendes széken ülne, a nagy székmagasítót használ már, kb 2 éves korban kapta.
febr. 17. 19:55
 6/7 anonim ***** válasza:
82%

Nekünk Hauck Alpha etetőszék van, 15 hónapos, még abban eszik és egy ideig még abban is fog. Kis asztalnál még tuti nem ülne meg nyugodtan, maszoatos kézzel (pl egy jó kis erdei gyümölcsös joghurtossal) elindulna... Belegondolni is rossz.

Ha már kényelmetlen lesz a tálca az asztalhoz fogjuk tolni az etetőszéket, állítható a gyerek méretéhez a magassága. Amíg nem lesz elég magas a rendes székhez ezen fog ülni.

febr. 17. 20:22
 7/7 anonim ***** válasza:
85%

Én azt nem értem, hogy ti leülnétek enni az étkező asztalhoz, ő meg a kisasztalához? Nekem ez nem életszerű.

Nálunk is Hauck szék volt. Most 5 éves és még mindig azt használja.

febr. 17. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!