Egy apuka (nagypapa) melyik wc-be menjen a 3-6 éves kislányával?
"Egyik válaszoló férfi öltözős példával jött"
Ha rám célzol (6-os válasz), írtam, hogy zuhanyzó is volt. Igen, láttam f*rkat 8 évesen, nem is egyet.
"de nem gondolom, hogy 3-6 éves leánygyermek figyelme oda terelődik"
Hát képzeld, oda terelődött. Gyermeki kíváncsiság. És amúgy simán elsétált mellettem egy bácsi ruha nélkül. Nem zavarta, hogy a fejem egy magasságban volt a nemi szervével. Én viszont r*hadt kellemetlenül éreztem magam.
Sajnos megvolt a hatása. Sokáig szégyelltem a testem a párom előtt, ha odáig jutott a kapcsolat. És nem kis időbe telt feloldódnom.
Látod, nálam az ellenkezőjét váltotta ki, mint amit te kifejtettél a leírásban.
Itt komolyan senki nem járt még férfi WC-ben?
Senki nem lóbál ott semmit. Olyan koliban laktam ahol koedukált mosdók voltak (értsd csak férfi wc volt, mindenhol 2 piszoár +2 fülke) és 3 év alatt egyetlen faszt se láttam a WC-ben.
Apukám engem is a férfi WC-be vitt ha vele voltam.
Kérdező, te valamiperverz vagy? Csak mert győzködsz itt mindenkit férfiként, hogy kislányokat vigyenek be a férfi wc-be. Komolyan mintha azt remélnéd megváltoztatod az elfogadott és általános nézetet, és majd a kislányokat csapatostul láthatod vendégül a hőnszeretett férfi wc-dben.
Én egyszer véletlen megláttam apukám micsodáját kb 7 évesen. Baromira bele ékelődött az agyamba a kép, és nagyon nem örülök neki.
Csak egyszer esik meg, hogy a 3 éves, derékmagasságú kislány olyat lát amit nem kéne, és egy életre emlékezni fog rá.
Te jóhogy nem láttál faşzt a wcben, egyrészt nem figyelgeted mások derék magasságát, másrészt jóval fejjebb van a szem magasságod. Egy kíváncsi 3-6 éves konkrétan megnézné, mert gyerek és mert kíváncsi, de nem is nagyon tud a mást látni mert neki az van szemmagasságban.
Nem beszélve a piszoárnál békésen pisáló férfiak esetleg kényelmetlenül éreznék magukat egy kislány miatt.
17-esnek, aki ezt írja:
"Sosem vittek be a férfi wc-be ,és láss csodát nem lettem prűd ,nem lehet fújj érzésem a férdi nemi szerv iránt. És képzeld a lányom se ment be sosem férfi wc-be és ő sem prűd.."
Kevered az ok okozati összefüggést. Nem azt mondom, hogy prűd leszel ha nem visznek be ffi wc-be, hanem azt mondtam, hogy a szüleid prűdek, mert nem visznek ffi wc-be.
És még valami, amiről nem beszéltem: miért nem viszem a női wc-be. Azért, mert úriember vagyok, mert tapintatos és udvarias vagyok, mert nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni a női wc látogatóit. Fontosabb nekem a nőkkel szembeni udvariasság, tapintat, mint a leánygyermekem kitétele egy prűd közfelfogás által feltételezett, de valójában nem létező, kreált veszélynek.
21-es. A mezítelen férfi látványa, és egy felöltözött férfi (aki pisikél) látványa között azért van különbség. Ezt te is remélem belátod!
Egy ilyen kislány figyelme a pisilésre és a kakilasra irányul, nem a férfiakra, akiket csak futólag lát csak a piszoarok előtt, aztán bevonul egy fülkébe és végzi a dolgát. Azért nem kérdezi meg hogy mit csinálnak ott a bácsik, mert már 3-6 éves, és ők olyan dolgot nem kérdeznek meg, amit sok tucatszor láttak már. Van már eszük. Óvodában, bölcsiben, otthon az apjuktol, nyaralóban a család ffi tagjaitól ezt mind látták.
Jóindulattal feltételezem, hogy az itt válaszolók csak azért ennyire valóságtól elrugaszkodott válaszokat adnak, mert nincs gyerekük, vagy maguk is még gyerekek.
Sokan úgy látom sose jártak még ffi wc-ben. Jó lenne minden nőt, szigorúan idegenvezetővel, vegigvezetni egy férfi wc-n, mert fogalmuk sincs milyen az valójában, s rejtélyes helynek gondolják, ahol sötét, perverz alakok olalkodnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!