Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy apuka (nagypapa) melyik...

Egy apuka (nagypapa) melyik wc-be menjen a 3-6 éves kislányával?

Figyelt kérdés
Számomra egyértelmű hogy a ffi wc-be. De szüleim (hetven év felettiek) nem tartják helyesnek, hogy a kislány unokájuk ffi wc-be menjen. Indokuk nincs igazán, csak nem tartják helyesnek, hogy ott vizelő bácsikat lássanak. Szerintem ez a gondolkodás örökölt prűdéria. Nem tartom helyesnek az örökölt prűdéria fenntartását, tovább örökítését, inkább híve vagyok annak, hogy például a szülő ne rejtegesse meztelenségét egy óvodáskorú gyermek elől (persze ne is lobogtassa a testét). Iskolás korban úgyis elkezdődik egy természetes szemérem a gyerekeknél, ami miatt az ő részükről jelentkezik igény a takargatásra, elbújásra. De ha prűdéria a nevelésünk vezérelve a kezdetektől, akkor azzal csak ártunk az utódainknak.

2021. okt. 8. 19:49
 21/92 anonim ***** válasza:
87%

"Egyik válaszoló férfi öltözős példával jött"

Ha rám célzol (6-os válasz), írtam, hogy zuhanyzó is volt. Igen, láttam f*rkat 8 évesen, nem is egyet.

"de nem gondolom, hogy 3-6 éves leánygyermek figyelme oda terelődik"

Hát képzeld, oda terelődött. Gyermeki kíváncsiság. És amúgy simán elsétált mellettem egy bácsi ruha nélkül. Nem zavarta, hogy a fejem egy magasságban volt a nemi szervével. Én viszont r*hadt kellemetlenül éreztem magam.

Sajnos megvolt a hatása. Sokáig szégyelltem a testem a párom előtt, ha odáig jutott a kapcsolat. És nem kis időbe telt feloldódnom.

Látod, nálam az ellenkezőjét váltotta ki, mint amit te kifejtettél a leírásban.

2021. okt. 8. 21:28
 22/92 anonim ***** válasza:
17%

Itt komolyan senki nem járt még férfi WC-ben?

Senki nem lóbál ott semmit. Olyan koliban laktam ahol koedukált mosdók voltak (értsd csak férfi wc volt, mindenhol 2 piszoár +2 fülke) és 3 év alatt egyetlen faszt se láttam a WC-ben.

Apukám engem is a férfi WC-be vitt ha vele voltam.

2021. okt. 8. 21:49
 23/92 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, te valamiperverz vagy? Csak mert győzködsz itt mindenkit férfiként, hogy kislányokat vigyenek be a férfi wc-be. Komolyan mintha azt remélnéd megváltoztatod az elfogadott és általános nézetet, és majd a kislányokat csapatostul láthatod vendégül a hőnszeretett férfi wc-dben.

Én egyszer véletlen megláttam apukám micsodáját kb 7 évesen. Baromira bele ékelődött az agyamba a kép, és nagyon nem örülök neki.

Csak egyszer esik meg, hogy a 3 éves, derékmagasságú kislány olyat lát amit nem kéne, és egy életre emlékezni fog rá.

Te jóhogy nem láttál faşzt a wcben, egyrészt nem figyelgeted mások derék magasságát, másrészt jóval fejjebb van a szem magasságod. Egy kíváncsi 3-6 éves konkrétan megnézné, mert gyerek és mert kíváncsi, de nem is nagyon tud a mást látni mert neki az van szemmagasságban.

Nem beszélve a piszoárnál békésen pisáló férfiak esetleg kényelmetlenül éreznék magukat egy kislány miatt.

2021. okt. 8. 21:52
 24/92 A kérdező kommentje:

17-esnek, aki ezt írja:

"Sosem vittek be a férfi wc-be ,és láss csodát nem lettem prűd ,nem lehet fújj érzésem a férdi nemi szerv iránt. És képzeld a lányom se ment be sosem férfi wc-be és ő sem prűd.."

Kevered az ok okozati összefüggést. Nem azt mondom, hogy prűd leszel ha nem visznek be ffi wc-be, hanem azt mondtam, hogy a szüleid prűdek, mert nem visznek ffi wc-be.

És még valami, amiről nem beszéltem: miért nem viszem a női wc-be. Azért, mert úriember vagyok, mert tapintatos és udvarias vagyok, mert nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni a női wc látogatóit. Fontosabb nekem a nőkkel szembeni udvariasság, tapintat, mint a leánygyermekem kitétele egy prűd közfelfogás által feltételezett, de valójában nem létező, kreált veszélynek.

2021. okt. 8. 21:54
 25/92 anonim ***** válasza:
78%
Tehát a lányod nem fontos neked ,hogy kiteszed egy olyan dolognak ami valószínűleg lelkisérülést okoz neki. Nem mellesleg ha elmondja az oviban hogy apuci hétvégen bevitt a férfi mosdoba és láttam a bácsik micsodáját , szerintem azonnal jelenteném a gyámügynek ,mert ez pedofilia gyanús.
2021. okt. 8. 21:56
 26/92 A kérdező kommentje:

21-es. A mezítelen férfi látványa, és egy felöltözött férfi (aki pisikél) látványa között azért van különbség. Ezt te is remélem belátod!

Egy ilyen kislány figyelme a pisilésre és a kakilasra irányul, nem a férfiakra, akiket csak futólag lát csak a piszoarok előtt, aztán bevonul egy fülkébe és végzi a dolgát. Azért nem kérdezi meg hogy mit csinálnak ott a bácsik, mert már 3-6 éves, és ők olyan dolgot nem kérdeznek meg, amit sok tucatszor láttak már. Van már eszük. Óvodában, bölcsiben, otthon az apjuktol, nyaralóban a család ffi tagjaitól ezt mind látták.

2021. okt. 8. 22:01
 27/92 Derjaderja ***** válasza:
67%
Tényleg? Óvodában, bölcsödében meg a család férfitagjaitól lát pisilést? Hogy?
2021. okt. 8. 22:05
 28/92 anonim ***** válasza:
31%
Megjegyzem óvodában is koedukált wc volt, a fülkéken egy kis függönnyel. Ott tényleg láthatott mindenki mindent. Ha egy 3 éves kislány nem látott még fiút/férfit pisilni (hátulról) akkor nagyon burokban nevelték.
2021. okt. 8. 22:11
 29/92 anonim ***** válasza:
92%
Megjegyzem nálunk nem koedukált wc volt/van az oviban.
2021. okt. 8. 22:15
 30/92 A kérdező kommentje:

Jóindulattal feltételezem, hogy az itt válaszolók csak azért ennyire valóságtól elrugaszkodott válaszokat adnak, mert nincs gyerekük, vagy maguk is még gyerekek.

Sokan úgy látom sose jártak még ffi wc-ben. Jó lenne minden nőt, szigorúan idegenvezetővel, vegigvezetni egy férfi wc-n, mert fogalmuk sincs milyen az valójában, s rejtélyes helynek gondolják, ahol sötét, perverz alakok olalkodnak

2021. okt. 8. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!