Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A tanárok tényleg túlreagálják...

A tanárok tényleg túlreagálják vagy én gondolom rosszul?

Figyelt kérdés

A fiam 16 évesen megkapta az első igazgatóiját, de szerintem nem jogosan. Azzal szoktak szórakozni a gimibe, hogy "vallatnak". Ez abból állt, hogy vkit kinéztek maguknak feltették az egyik padra és elkezdték csikizni.

Tegnap az egyik áldozatuk szólt a tanároknak, hogy miket szoktak csinálni a fiamék. Na ebből botrány lett az iskolában. Az igazgató bement hozzájuk órára és mondta, hogy mindenki aki bent volt ebben a "vallatásban" menjen fel az igazgatóiba. Egy órán keresztül mondta nekik, hogy ez milyen veszélyes és akár rendőrségi ügyet is csnálhatna a dologból, felolvasta a házirendnek azt a részét amiben az állt, hogy verekedés esetén ki is rúghatják a tanulókat. Mindenki kapott igazgatóit. Ráadásul mindegyik gyerek szüleit ott helyben felhívta, hogy időpontot egyeztesen velük, hogy mikor tudunk bemenni a suliba.

Ezutén az minden tanár mondta nekik az órákon, hogy mennyire csalódtak bennük és őket feleltette.

Szerintem egy csikizésből nem kellenne ekkora balhét csinálni. Nektek mi a véleményetek erről?

2010. máj. 8. 12:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/102 anonim ***** válasza:
87%
Az egy doog de semmilyen dolgot nem lehet csinálni ami a másiknak nem tetszik. Nem az őskorban vagyunk... Mit nem értesz?
2010. máj. 8. 13:22
 12/102 anonim ***** válasza:
82%
Vagyis azt állítod, hogy: ha valami régen rossz volt, akkor azt ma is elfogadottnak kell tekinteni???? Nem vagy kicsit elvakult a saját gyermekeddel kapcsolatban?
2010. máj. 8. 13:22
 13/102 anonim ***** válasza:
32%
Ezért igazgatói?!Oké,tényleg lehet veszélyes,balesetet okozhat (ha kapálózik a kiszemelt belekaphat valakinek a szemébe stb.),de rögtön igazgatóit kaptak?:O Nem volt már előtte osztályfőnöki vagy valami és ezért következett az igazgatói?
2010. máj. 8. 13:25
 14/102 A kérdező kommentje:
Szaktanárija volt csak, de osztályfőnöki nem. A többi gyereknek nem tudom.
2010. máj. 8. 13:27
 15/102 anonim ***** válasza:
93%

Ha engem kaptak volna el, úgy p*fán rúgtam volna őket hogy csak na... Bezzeg akkor rohantál volna magadtól az igazgatóhoz, mi?

Mondd meg a fiadnak, hogy ideje normálisan viselkedni.

2010. máj. 8. 13:27
 16/102 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy elvakult vagyok. Volt már olyan, hogy a fiam kapott egy pofont a tanártól, mert visszaszólt neki. Itthon persze panaszkodott. Én meg azt ondtam, hogy megérdemelte, tőlem is kapott volna egy atyait.
2010. máj. 8. 13:29
 17/102 A kérdező kommentje:
Nem rohantam volna az igazgatóhoz. Am soha nem szerettem, hogy mindenki röögtön mindenért az igazgatóhoz rohangál.
2010. máj. 8. 13:31
 18/102 anonim ***** válasza:
85%
De miért gondolod neked vagy a fiadnak jogod van eldönteni hogy egy csikizés semmiség? Majd az illető eldönti hogy neki az-e! Ha semmiség lenne akkor nem szóltak volna az igazgatónak. Meg különben is miért hiszed hogy joga van a fiadnak másokat kényszeríteni valamire akármilyen kicsiség is az szerinted?
2010. máj. 8. 13:32
 19/102 A kérdező kommentje:
Most őszintén. Ti ennyi idős korban nem szivatátok egymást?
2010. máj. 8. 13:35
 20/102 anonim ***** válasza:
90%
Én ugyan nem és mindigis az agyamra ment a többi pisis viselkedése. És mindigis szemétségnek tartottam hogy az a szórakozás a gyerekeknek hogy mást megaláznak, bántanak. Még most is utálom a gyerekeket hogy ilyen hülyék.
2010. máj. 8. 13:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!