Most ettől nem leszbikus valaki!? Gondolom én.
Egy nagyon jó suliba járok,nagy az összetartás mindenhol de ez most lényegtelen.Na szóval szoktam látni hogy barátnők kézenfogva mennek az aulában vagy puszit adnak a legjobb barátnőjének vagy ilyesmik.Én is szoktam ezt barátnőimmel.Meg folyton ölelkezni.Ilyenek vagyunk...De mikor elmondtam ezt valakinek aki nem abba a suliba jár leszbikusnak nézett-.-
Csakmert szeretjük egymást BARÁTILAG és szeretgetjük egymást már azok vagyunk?-.-
Ez nem leszbikusság -.-"
Mi is megpusziljuk, megöleljük egymást a barátnőimmel ha találkozunk [vagy néha csak úgy], esetleg kézenfogva megyünk, de ettől még nem érzem magam leszbinek :P
13,5/L
ez h¨lyeség,te is tudod,hogy nem vagy az,akkor meg??
Csináljátok csak úgy ahogy szoktátok ;)
Mi is ezeket csináljuk( kézfogás,puszi),de minket nem leszbosziznak le xD
Bár pár külsős egyszer mondta,hogy "Júúúj....ti ilyeneket csináltok?" de mi nem törődünk az ilyenekkel.
Sz@rd le te is :D
Ha a szájára is adsz puszit, akkor van hajlamod. :D Mindenkinek van. :D Nálunk is ez megy, csak nálunk van olyan is, aki tényleg szereti a lányokat. Semmi cink nincs ebben...
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!