Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most ettől nem leszbikus...

Most ettől nem leszbikus valaki!? Gondolom én.

Figyelt kérdés

Egy nagyon jó suliba járok,nagy az összetartás mindenhol de ez most lényegtelen.Na szóval szoktam látni hogy barátnők kézenfogva mennek az aulában vagy puszit adnak a legjobb barátnőjének vagy ilyesmik.Én is szoktam ezt barátnőimmel.Meg folyton ölelkezni.Ilyenek vagyunk...De mikor elmondtam ezt valakinek aki nem abba a suliba jár leszbikusnak nézett-.-

Csakmert szeretjük egymást BARÁTILAG és szeretgetjük egymást már azok vagyunk?-.-

2011. jan. 9. 19:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
:) sztem nem. Am nem próbálnád ki lánnyal?
2011. jan. 9. 19:42
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
Nem. A felnőtt nők is megpuszilják egymást, a kislányok meg nyugodtan járhatnak kézenfogva, ha barátnők.
2011. jan. 9. 19:43
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Ez még messze jár a leszbikusságtól... :) Ha szájon puszilnátok egymást, azon én is elcsodálkoznék, de fiatal lányok között a kézenfogva járás, ölelgetés, puszilgatás még simán belefér szerintem. Én mindjárt 30 vagyok, de én is van, hogy megölelem, megpuszilom a barátnőmet, ha olyan a szitu. :)
2011. jan. 9. 20:08
 4/10 anonim ***** válasza:

Ez nem leszbikusság -.-"

Mi is megpusziljuk, megöleljük egymást a barátnőimmel ha találkozunk [vagy néha csak úgy], esetleg kézenfogva megyünk, de ettől még nem érzem magam leszbinek :P

13,5/L

2011. jan. 9. 20:15
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

ez h¨lyeség,te is tudod,hogy nem vagy az,akkor meg??

Csináljátok csak úgy ahogy szoktátok ;)

2011. jan. 9. 21:10
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
Akkor lennél leszbikus, ha a puszi helyett csók lenne és az ölelés helyett simogatnátok egymás testét.
2011. jan. 10. 07:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Nálunk kis e van de már a fiúknál is.
2011. jan. 10. 20:06
 8/10 anonim ***** válasza:

Mi is ezeket csináljuk( kézfogás,puszi),de minket nem leszbosziznak le xD

Bár pár külsős egyszer mondta,hogy "Júúúj....ti ilyeneket csináltok?" de mi nem törődünk az ilyenekkel.

Sz@rd le te is :D

2011. jan. 10. 20:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem tök átlagos :D Nálunk is ez megy :) Már van néhány fiú aki ölelgeti a csajokat, meg puszipuszi mert ezt lája :D Szóval szerintem normális neaggódj :DD
2011. jan. 12. 18:07
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha a szájára is adsz puszit, akkor van hajlamod. :D Mindenkinek van. :D Nálunk is ez megy, csak nálunk van olyan is, aki tényleg szereti a lányokat. Semmi cink nincs ebben...

18L

2011. jan. 15. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!