Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A tanárok tényleg túlreagálják...

A tanárok tényleg túlreagálják vagy én gondolom rosszul?

Figyelt kérdés

A fiam 16 évesen megkapta az első igazgatóiját, de szerintem nem jogosan. Azzal szoktak szórakozni a gimibe, hogy "vallatnak". Ez abból állt, hogy vkit kinéztek maguknak feltették az egyik padra és elkezdték csikizni.

Tegnap az egyik áldozatuk szólt a tanároknak, hogy miket szoktak csinálni a fiamék. Na ebből botrány lett az iskolában. Az igazgató bement hozzájuk órára és mondta, hogy mindenki aki bent volt ebben a "vallatásban" menjen fel az igazgatóiba. Egy órán keresztül mondta nekik, hogy ez milyen veszélyes és akár rendőrségi ügyet is csnálhatna a dologból, felolvasta a házirendnek azt a részét amiben az állt, hogy verekedés esetén ki is rúghatják a tanulókat. Mindenki kapott igazgatóit. Ráadásul mindegyik gyerek szüleit ott helyben felhívta, hogy időpontot egyeztesen velük, hogy mikor tudunk bemenni a suliba.

Ezutén az minden tanár mondta nekik az órákon, hogy mennyire csalódtak bennük és őket feleltette.

Szerintem egy csikizésből nem kellenne ekkora balhét csinálni. Nektek mi a véleményetek erről?

2010. máj. 8. 12:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/102 anonim ***** válasza:
88%

hát lehet megkövezel. DE miért kell vallatni valakit?

egyébként a csikizésbe is bele lehet halni. - nem kell hülyének nézni olvastam ilyen esetet. - és igen ha én lettem volna az igazgato akkor én is ezt tettem volna - figyelmeztetés, és időpont a szülökkel. De azzal nem értek egyet h a tanárok az orán direkt őket szivatja - megkapták a büntit érte és kész.

DE itthon a gyerekemmel én is elbeszélgetnék ha ilyet tenne.

2010. máj. 8. 13:02
 2/102 anonim válasza:
84%

te mit szólnál, ha pl a cigányok elkapnának az utcán, és addig csikiznének téged egy padra kötözve, amíg oda nem adod a lakáskulcsod, vagy a pénztárcád?

biztos megvolt az oka amiért kitoltak a sértett gyerekkel (nyereségvágy) Szimpla utálat nem létezik, csak rasszizmus!

2010. máj. 8. 13:02
 3/102 anonim ***** válasza:
75%
Ha valóban csak csikizés, akkor tényleg túlzás. De tudod-e, hogy túlzásba víve már fájdalmas és felér egy kínzással is?
2010. máj. 8. 13:03
 4/102 anonim ***** válasza:
91%
Az a véleményem, hogy nem kell ilyen butaságokat csinálni, főleg ha az alany nem egyezik bele. Én gimis voltam még nem rég és tudom milyen idegesítő és sokszor sértő mások baromkodása. Ennyi idősen már lehetne normálisan viselkedni... Főleg ha az egyikük szólt akkor biztos mégsem volt mindenkinek olyan mókás ahogy gondolják. De egyszerűen azt is kikérheti magának hogyha pl lány és tapizzák így... Amúgy én meg azért kaptam intőt mert egy fiú megpuszilta az arcom, más meg persze a bugyijába engedi a pasiját a folyosó közepén és nem kap semmit... Ez van...
2010. máj. 8. 13:04
 5/102 anonim ***** válasza:
89%
16 évesen csikizés? Azt általánosban szokták, nem? De nem is ez a lényeg, hanem, hogy kipécéznek valakit és többen nekimennek. Ha a Te fiad lenne alul, Neked is más lenne a véleményed. Ilyenkor szoktak leesni a padról, fejét betöri stb., ez nem játék. Az igazgatói azt üzeni, hogy ezt a viselkedést nem tolerálják, ennyi. Az szerintem pirospont, hogy fölhívogatja a szülőket és beszélgetni akar. Én azt javasolnám, Te is állj pozitívan a problémához, így mindenki jól jár.
2010. máj. 8. 13:10
 6/102 A kérdező kommentje:
Nem kötöztek senkit sehova. És nem lányokat tapiztak. A fiam mondta, hogy őt is már többször vallaták. Igaz kicsit kelemetlen, de utána jót röhögtek.
2010. máj. 8. 13:13
 7/102 anonim ***** válasza:
87%
Ők jót röhögtek és akit kipécéztek? Ilyet nem lehet csinálni és kész. Nincs joguk másokon szórakozni mégha az utána kényszerből velük is röhög. Ha olyan jó volt akkor miért szólt az egyikük? Érettebb szórakozást nem találtak?
2010. máj. 8. 13:15
 8/102 A kérdező kommentje:
A vallatás meg csak egy elnevezés, amit kitaláltak, de nem igazi vallatás.
2010. máj. 8. 13:15
 9/102 anonim ***** válasza:
91%
Hát, elég szánalmasak, ne haragudj. Tényleg nem akarod érteni, mi ezzel a gond?
2010. máj. 8. 13:16
 10/102 A kérdező kommentje:
Én is voltam fiatal és tudom, hogy mi miket csináltunk. Hát voltak durvább dolgok, mint a csikizés.
2010. máj. 8. 13:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!