A tanárok tényleg túlreagálják vagy én gondolom rosszul?
A fiam 16 évesen megkapta az első igazgatóiját, de szerintem nem jogosan. Azzal szoktak szórakozni a gimibe, hogy "vallatnak". Ez abból állt, hogy vkit kinéztek maguknak feltették az egyik padra és elkezdték csikizni.
Tegnap az egyik áldozatuk szólt a tanároknak, hogy miket szoktak csinálni a fiamék. Na ebből botrány lett az iskolában. Az igazgató bement hozzájuk órára és mondta, hogy mindenki aki bent volt ebben a "vallatásban" menjen fel az igazgatóiba. Egy órán keresztül mondta nekik, hogy ez milyen veszélyes és akár rendőrségi ügyet is csnálhatna a dologból, felolvasta a házirendnek azt a részét amiben az állt, hogy verekedés esetén ki is rúghatják a tanulókat. Mindenki kapott igazgatóit. Ráadásul mindegyik gyerek szüleit ott helyben felhívta, hogy időpontot egyeztesen velük, hogy mikor tudunk bemenni a suliba.
Ezutén az minden tanár mondta nekik az órákon, hogy mennyire csalódtak bennük és őket feleltette.
Szerintem egy csikizésből nem kellenne ekkora balhét csinálni. Nektek mi a véleményetek erről?
hát lehet megkövezel. DE miért kell vallatni valakit?
egyébként a csikizésbe is bele lehet halni. - nem kell hülyének nézni olvastam ilyen esetet. - és igen ha én lettem volna az igazgato akkor én is ezt tettem volna - figyelmeztetés, és időpont a szülökkel. De azzal nem értek egyet h a tanárok az orán direkt őket szivatja - megkapták a büntit érte és kész.
DE itthon a gyerekemmel én is elbeszélgetnék ha ilyet tenne.
te mit szólnál, ha pl a cigányok elkapnának az utcán, és addig csikiznének téged egy padra kötözve, amíg oda nem adod a lakáskulcsod, vagy a pénztárcád?
biztos megvolt az oka amiért kitoltak a sértett gyerekkel (nyereségvágy) Szimpla utálat nem létezik, csak rasszizmus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!