Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A tanárok tényleg túlreagálják...

A tanárok tényleg túlreagálják vagy én gondolom rosszul?

Figyelt kérdés

A fiam 16 évesen megkapta az első igazgatóiját, de szerintem nem jogosan. Azzal szoktak szórakozni a gimibe, hogy "vallatnak". Ez abból állt, hogy vkit kinéztek maguknak feltették az egyik padra és elkezdték csikizni.

Tegnap az egyik áldozatuk szólt a tanároknak, hogy miket szoktak csinálni a fiamék. Na ebből botrány lett az iskolában. Az igazgató bement hozzájuk órára és mondta, hogy mindenki aki bent volt ebben a "vallatásban" menjen fel az igazgatóiba. Egy órán keresztül mondta nekik, hogy ez milyen veszélyes és akár rendőrségi ügyet is csnálhatna a dologból, felolvasta a házirendnek azt a részét amiben az állt, hogy verekedés esetén ki is rúghatják a tanulókat. Mindenki kapott igazgatóit. Ráadásul mindegyik gyerek szüleit ott helyben felhívta, hogy időpontot egyeztesen velük, hogy mikor tudunk bemenni a suliba.

Ezutén az minden tanár mondta nekik az órákon, hogy mennyire csalódtak bennük és őket feleltette.

Szerintem egy csikizésből nem kellenne ekkora balhét csinálni. Nektek mi a véleményetek erről?

2010. máj. 8. 12:58
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/102 anonim ***** válasza:
lehet h a vallatóknak nem nagy ügy de akit csikiznek arra komoly hatással lehet
2013. máj. 26. 11:25
 102/102 anonim válasza:
Szerintem is megérdemli az igazgatóit!Mit szólnál ha a munkahelyeden veled tennék ugyan ezt?Akkor is vicces lenne?
2014. okt. 2. 08:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!