Lehet, hogy csak én gondolom másként?
Figyelt kérdés
Eléggé nagy bajban vagyok. az anyukámmal teljesen különbözünk. Ő heves vérmérsékletű, sok mindenen felhúzza a vizet, általában sokszor rosszul reagálja le a dolgokat. Én nyugodt vagyok, gondolkozom mielőtt megszólalok, nem vagyok szemtelen, és figyelek rá és másra a környezetemben. Szóval eléggé eltérő a személyiségünk. Ebből kifolyólag a probléma az, hogy nem tudok neki semmit sem elmondani, nem tudunk egy jót beszélgetni mert vita lesz az egészből. Mindent titkolok előtte. A barátnőmmel, sem beszélek telefonon előtte. inkább lemegyek a ház elé, ahol nem hallhatja. Ha el is mondok neki valamit, ami számomra fontos, ő ezt nem mindig tartja tiszteletben sőt szinte soha és előtérbe helyezi a saját dolgait magyarul ordibál, veszekszik velem míg végleg azt nem mondom, hogy rendben legyen amit te akarsz mert soha az életben nem tudunk kompromisszumot kötni. Múltkor arról beszélgettünk, hogy majd ha lesz pasim és összeköltözök vele, majd jön oda segíteni a házhoz mire azt válaszoltam neki(csak úgy kicsúszott) egyetlen barátomat sem fogom bemutatni neked, a viselkedésed miatt. Erre ő: Akkor majd el is takarodhatsz a háztól. viszont az is érdekes, hogy az ő pasija irányába nagyon elfogult. Ha valamit anyumnak megemlítek a barátjáról, hogy valami éppen nem tetszett. Már én vagyok az aki kombinál és nekem életcélom az, hogy őket tönkretegyem. Jól tanulok 4.8-as átlag. 8-nál tovább nem maradok kint az utcán. Nem cigizek, drogozok, nem részegedem le, normális barátaim vannak. Az egyetlen hibám(?!), hogy gyakran leszek szerelmes, bár szerintem ezek csak ilyen fellángolások, és csóknál többet sohasem engedek. És mindig azzal jön, hogy ő nevel, etet, áldozza rám a sok pénzt és így köszönöm meg. De én ezt mind tiszteletben is tartom, de ha egyszer nem érzem a törődést ezek a dolgok semmit sem érnek. És néha olyan mintha féltékeny lenne. Ha egy ember azt mondja: a lányod lassan szebb lesz mint te. Ő besértődik féltékeny lesz rám, és ha szemmel ölni lehetne... Kérlek segítsetek, hogyan lehetne ezen változtatni? 15/L2011. ápr. 17. 02:11
1/3 anonim válasza:
Sajna kénytelen vagy tűrni. :( Majd ha 18 leszel, elköltözöl - ha tudsz -, és megoldódik minden gondod.
Tudom, pokoli hosszú idő.
Amúgy tökéletesen megértelek.
2/3 anonim válasza:
szerintem mindenkinél ez megy, kamaszkori dolgok, kinéll gyengébb, kinél erősebbek a dolgok..
3/3 anonim válasza:
Én ugyanilyen helyzetben vagyok csak nekem pluszban van 1 nővérem is aki pont ugyanolyan mint az anyám..én is ilyesféle bajokkal küszködök de sehogysem tudom jobbá tenni a kapcsolatomat.alig beszélek és inkább elzárkozom igy nemvagyok szemelött azaz nemkiabál(már amikor)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!