Én így gondolom. Ugye nem értelmetlenség?
Figyelt kérdés
Én egy 13 éves lány vagyok. Nagyon nagy a fantáziám és a képzelőerőm. De a lényeg az hogy ugy gondolom hogy csodák márpedig is léteznek! Rengeteg álmom van. Majd egyszer szép család. Amiről mondjuk nagyon sokat álmodok és ha rágondolok boldog vagyok szívemből az az hogy ha elképzelem hogy egy szép nagy táj, sehol senki csak én és a szabadság egy hegyoldalon állok miközben látom a világot, az állatokat játszani boldogak, csak egyes -egyedül lenni messzi a civilizációtól.Ez lehet hülyén hangzik.De ezek csak álmok.. Amit igazán szeretnék az az hogy nyomozó vagy pszichologus legyek és egy szép család. Mi a véleményetek erről?: D2011. máj. 3. 20:29
1/4 anonim válasza:
Ezek közül még valóra is válhat pár dolgo (család ,munka) csak sokan beleesnek abba a hibába,hogy csak álmodoznak.
Pl "oh dejó lenne ha 4-5 lenne ez a dolgozatom" ahelyett,hogy leülnének a popójukra és megtanulnák,neked is ezt tudom mondani..ne vidd túlzásba.
Terveid lehetnek az életbe,de ahoz ügye nem csak álmodozni kell,mert mind szép és jó amit leírtál :)
2/4 anonim válasza:
ez nem baj. én is ilyen vagyok, és ha el is hiszed hogy sikerülhet sikerülni is fog (vonzás törvénye)
3/4 anonim válasza:
jól gondolkozol! bármi lehetséges :)
4/4 Krisz1998 válasza:
nem nézel akciofilmeket....
tul nyugodt vagy lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!