Lehet olyat csinálni, hogy 120ml vízhez (amihez 4kanál tápszer kellenne) csak 3kanál tápszert adok (ami 90ml vízhez kellenne)? Kicsim egésznap enne, nem akarom túl etetni, így gondolom egy kicsit "becsapnám"
Én egyszer véletlenül raktam bele egy kanállal kevesebbet és ki is jött a kisfiamból.
Mekkora a baba és mennyit eszik?
3hetes és és már most több mint egy kg-t hízott, látszik is rajta.olyann hurkái lettek...
ha 120-nál kevesebbet eszik utána még mindig akar, de 120-al meg jól elvan.
Akkor elvileg 600ml/nap. Ha 5* eszik akkor 120/evés, ha 6* akkor 100, de lehet kicsit több/kevesebb.
Etetések között kínáld vízzel vagy teával vagy adj neki cumit.
Én sokáig szoptattam nem is adtam fél évig plusz folyadékot hisz az anyatej összetétele változó, az eleje szomjoltó. De az elején kellett pótolnom tápszerrwl és akkor nekem azt mondták tápszeres babát kell kínálni plusz folyadékkal szomjoltóként.
Egyébként ha éhes annyit adj neki amennyit kér. Anyatejes gyerekeim első hónapban egy kiló felett híztak, viszonylag kis súllyal születtek 2890 és 2850.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!