Normális, hogy a 6+ milupa natur tápszer büdös?
Figyelt kérdés
nem járt le.
habos és rohadt büdös
Mind ilyen? ami nem HA-s?
2011. okt. 22. 20:52
1/9 anonim válasza:
Szia! Egyiknek sincs jó illata :( Az hogy habos, az lehet attól hogy nagyon rázod. Keverd össze csak kanállal. Nem lesz habos hidd el :)
2/9 anonim válasza:
Valószínű. A Milumil optima is büdös 0+-os, az AR pedig habzik nagyon. Valószínű ez normális.
3/9 A kérdező kommentje:
kanállal keverem :)
De a szaga
mintha rossz lenne.
Szerintem veszek más fajtát, annyira gusztustalan a szaga. M
az a tuti, vagy én aggódom túl?
A por maga nem büdös, csak elkészítve.
2011. okt. 22. 21:21
4/9 anonim válasza:
Szerintem egyiknek sincs jó illata, bár a kezdeteknél mi is milupát használtunk, csak hasfájós volt tőle, de annak volt a legrosszabb szaga, meg a legnehezebben oldódott, és habos is volt! A Beba igaz nem habzik annyira, de annak sincs jó szaga! Szerintem egyiknek sincs!
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
Azért veszek másikat, kipróbáljuk az milyen :)
2011. okt. 23. 11:07
6/9 anonim válasza:
Az anyatej, vagy a tehéntej se olyan hú de jó illatú langyosan, műanyag edényben. Meg az is igaz rájuk, hogy ha rázod, habos. Így készül a tejhab. Esetleg próbáld meg a milumil HA-ját, azt még felírják receptre egy éves korig.
7/9 anonim válasza:
A humana is nagyon büdös és ha nagyon rázom akkor az is habos...a milupat még nem használtam...szerintem mindegyiknek kellemetlen a szaga! :))
8/9 anonim válasza:
Én DM-es tápszert adok a lányomnak és ugyan habzik, de szerintem az egyáltalán nem büdös . A kislányom is nagyon szereti ez az egy amit megiszik.
9/9 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
vettem babylove tápszert, az elfogadható tényleg, és úgy látom jobban is ízlik neki.
Milumil jó éjt tápszerünk van még, az kicsit büdi.
2011. okt. 25. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!