Bukós babáknak hány fajta tápszer létezik?
Kislányom tápszeres baba sajnos!Eddig a Beba Sensitive H.A. tápszert ettük de attól nagyon sokat bukott így átváltottunk a Beba Pro H.A.A.R.-re.Ez jó lenne mert nem bukik ill minimális ami vissza jön de ez katasztrófa ez a tápszer!Nem lehet úgy elkészíteni,hogy ne legyen csomós!Én legalább is idáig nem tudtam úgy elkészíteni!Azt mondta a gyógyszertárban a nő,hogy nincs más fajta ami bukós babáknak lenne csak ez az egy fajta!Ez valóban így van?Paszírozom neki kaját és iszonyat sokat dobok így ki belőle!
Válaszokat előre is köszönöm!!!!
sinlacot még ne.
az AR minden márkának van. ez az egyetlen a refluxos babáknak. de ezt csak akkor szokták felírni ha olyan sokat bukik hogy nem fejlödik töle. nekem a kislányom is sokat bukott, de nem adta vissza az egészet így szépen elnötte. amit javasoltak, hogy emeljük meg az egész kiságyat/bölcsöt úgy hogy a fejrésznél az ágy két lába alá tegyünk pl könyvet, olyan dolgot ami biztonságos.
enyém sima tápszert kapott.
szóval igazábol mindegy melyiket veszed mindegyik AR ilyen sürü pont ezért van mert ha hígabb lenne az vissza jön.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Azért kellett váltanunk mert nem hízott semmit a picur!A sinlac az tejpép és egy nap max 2 tápszeres etetést vált ki,nekem legalább is ezt mondta a doki is meg a védőnő is!Amit egyébként nem fogad el,nem hajlandó megenni!:( Tudom,hogy azért sűrűbb,hogy ne bukjon annyit vagy mondhatni semmit,de mindegyiket ilyen nehéz összeállítani?Úgy értem,hogy nehéz,hogy mindegyik ilyen csomós marad?
Kedves utolsó válaszoló amit ti használtok az nem csomós mikor elkészíted?Mert árban tényleg nagyon jó amit Ti használtok!A beba igen drága receptre 2343 Ft és ahhoz szerintem sok az ára,hogy ennyit ki öntsek minden egyes alkalommal mikor készítek neki!
Már az 5. tápszert írták fel, mikor is kipróbáltuk a Dr.Brown's cumisüveget, ebben van egy cső ami elvezeti a levegőt. Azóta minden ok,alig bukik. Vettünk többet, szóval a teának is van külön. [link] Remélem tudtam segíteni.
ja, a tápszerek,ha jól emlékszem: Milumil sensitiv, Komfort1 és most a neocate(ennél maradtunk)
mindenképpen ezt ajánlom én is.recept nélkül sem drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!