Megengednéd hogy a majdnem 16 éves lányod egy cigány fiúval járjon?
Anyuék is kifognak tagadni...megmondták.
De nem tok micsinálni vele.
Juuujjj....
Az én lányom képben lenne, és csak meg sem fordulna a fejében, hogy egy cigánnyal járjon... egy olyannal, akinek a kultúrájában természetes, hogy nem fürdik, segélyért vállal gyereket, képes agyonverni egy 92 éves nénit, és megdicsérik, ha lop.
Undorító.
Vannak kivételek.
De sajnos burokban élsz, ha nem vagy tisztába azzal mi folyik a hazád jelentős területein!!
Ne legyél felelőtlen, és figyelj oda a lányodra!!
Apumnak az egyik volt munkatársa aki"magyar"emberölésért és lopásért ül börtönbe.
Tehát akkor ebből az köveztezik hogy az összes magyar rohadt gyilkos meg stb???????
Nem hiszem hogy így lenne.ÉS fordítva sincs így!!
Kislány te hol élsz?
Gondolom nem BAZ megyébe...
Tudod te milyena cigányok között élni? Nem olyan, mint a TVben...
És voltál te már magyaroszágon börtönben?
80% fölött van odabenn a CIGÁNYOK aránya, pedig a teljes populáció 20%-át teszik csak ki. Ez is csak szélsőjobb propaganda ugye? Bár papolhatok én neked, fel se fogod mi az a szélsőjobb, se azt, hogy mi az a propaganda.
Amúgy mikor arra céloztam, hogy butácska vagy jeleztem, hogy a "tanÚl" az RÖVID U-val irandó...
Én feladtam, élj boldogan a barátoddal, majd rájössz, hogy hiba volt.
Hajdú-Bihar megyében élek,BAZ megye vagy 5 km-re van tőlünk.
Utolsó mondatra:köszike:)
Jah és tom milyen köztük élni.
Az meg engem nem izgat hogy a börtönben hány cigány van meg hány magyar,amíg az én barátom és a családja meg a rokonai nem bűnözők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!