Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányom 16 éves és tetoválást...

Lányom 16 éves és tetoválást szeretne. Megengednéd?

Figyelt kérdés
Egy picike hangjegyet szeretne a csuklója oldalára. Mit tegyek?
2011. jún. 16. 10:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
77%

A jó ízlés keretein belül megengedném.

A hangjegy szerintem teljesen belefér.

2011. jún. 16. 10:19
 2/21 anonim ***** válasza:
67%
Az még beleférne...de kérdezd meg tőle h ha öreg lesz és ráncos,vajon hogyan fog mutatni??
2011. jún. 16. 10:20
 3/21 anonim ***** válasza:
61%

Mondd meg neki, hogy ne téged hibáztasson ha majd mire 60 éves lesz, és a bőre kicsit.. löttyedtebb, addigra a hangjegyből csak egy cuki kis paca marad.

Szerintem festessen előbb hennát, az olyan 4 hétig jól megmarad szerintem, aztán ha még mindig nagyon akar, akkor újra gondold át. DE figyelj, ha annyira akar akkor amint 18 lesz úgyis csináltat, szóval szerintem a hangjegy még beleférhet, mert egész esztétikus. Mondjuk én nem engednék tetoválást a gyerekemnek, max hennát, de ez az én véleményem. 13/L

2011. jún. 16. 10:22
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Van kozmetikai tetoválás, az néhány év alatt lekopik és pont úgy néz ki, mint az igazi.
2011. jún. 16. 10:24
 5/21 anonim ***** válasza:
Itt a nyár,ezer helyen festenek hennát,vagy kozmetikai tetoválást,először tegyetek olyat.Ha rajta lesz 1 hónapig és mindig nem unta meg,akkor megpróbálnám vele megbeszélni,hogy nem várhatna e 18 éves koráig. Ha nem megy bele,és még akkor is nagyon kell neki,akkor szerintem megengedném.
2011. jún. 16. 10:33
 6/21 anonim ***** válasza:
60%

Megengedném, persze.:)

60 évesen nem mindegy hogy néz ki? Akkor már úgysem akar senkinek tetszeni jó esetben. Rossz esetben meg megy plasztikáztatni, mint Medveczky Ilona, akkor meg oly mindegy, hogy egy területtel többet vagy kevesebbet plasztikáztat...

Egy 10 hónapos kislány anyukája

2011. jún. 16. 10:35
 7/21 anonim ***** válasza:
9%

Én is megengedném. :)

Szintén 16 vagyok, most lesz tetkóm nemsokára, ma kérek időpontot. Igaz, nekem kicsit nagyobb mintha lesz az alkaromon, meg egy kisebb a bokámon. :)

16/l

2011. jún. 16. 11:26
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
szerintem előbb érdemes hennát festetni, az gy pár hétig ottmarad, majd ha lekopik és még mindig szeretné, én megengedném
2011. jún. 16. 11:49
 9/21 anonim ***** válasza:

Jó ötlet a henna, de azzal is vigyázni kell, mert hallottam, hogy mérgező festékek is vannak.

És nem kell 60 éves korig menni. Elég ha átgondoljátok, hogy mit szeretne dolgozni, miből akar megélni, mert a csukló elég feltűnő hely és nem valószínű, hogy bárhol tolerálják.

Én ebben a korban tuti nem engedném. Egyet értek az előzőekkel, hogy valahogy megbeszélni a 18 éves korhatárt és hátha addig elfelejti.

2011. jún. 16. 11:55
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Végülis, csak egy pici hangjegy. Ha olyan helyre menne dolgozni, ahol nem tolerálják, akkor egy cseppecske alapozóval az elején el lehet tüntetni. Ha végelegesítették a szerződést, akkor "fel lehet tárni". :)

A kozmetikai tetoválás is jó ötlet, mert pár év alatt felszívódik. Ha utánna még mindíg szeretné, akkor megcsináltatja.

2011. jún. 16. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!