Lányom 16 éves és tetoválást szeretne. Megengednéd?
Valóban,meg kell gondolni a munkahelyek miatt,hogy hova tetováltat az ember.Az egészségügyben például a nővéreknek sem,a dokiknak sem és senkinek sem lehet feltűnő tetoválása.Máshova pedig nem tetováltatnék semmit.Szóval kérdezd meg a lányod,hogy hol akar majd dolgozni,milyen munkakörben és aztán döntsetek együtt!A hennát meg a kozmetikai tetkót ajánlani tudom,mert olvastam az előbbi hozzászólásokban,hogy egy idő után eltűnik.
15/L
Egyetlen megjegyzés a többiek már úgyis mindent leírtak :)
A csukló belső oldalán a bőr nagyon vékony. A tetoválás elég fájdalmas és vérzéssel is járhat. Ráadásul nem mindegy milyen szakemberrel csináltatja, mert elég közel vannak a bőrfelszínhez az ütőerek.
Amúgy én először hennáztatnám a lányom, és majd 18 évesen eldöntheti, hogy mit hova akar. Én is kibírtam addig :) S csukló belső felén van mindkét alkaromon. Nem mellesleg felelős beosztású irodai középvezető vagyok :P
A csuklónál könnyű eltakarni lányok esetében karkötő, óra stb. Kivéve eü dolgozóknál ugyebár.
A hangjegy belefér. :)
Én a minap láttam az MTV-n hogy a csaj a füle mögé tetováltatta a hangjegyet. :) Bevallom az nem is látszik, és mivel a jó ízlés keretein belül van, teljesen nőies is! :)
De talán várjon vele 1-2 évet, mert ilyen fiatalon nagyon sokat változik az ember! És ez nem amolyan "megyek lemosom, és eltűnik" dolog... Változhat az ízlése is, akkor már nem lehet mit tenni. 14/L
Hát itt van egy jó pár igen is,nem is..
Szerintem hagyd rá. Először gondolja végig ő maga.Ha tényleg szeretné,akkor engedd meg neki,mert ha eltiltod tőle,valami hülyeséget úgy is csinálni fog..hacsak ne ma tudtod nélkül csináltatja meg.Szóval engedd.
Sajnálom, de nem olvastam végig a kommenteket, lehet ezt már írta előttem valaki. Azoknak szól akik leszavazták (gondolom ők vannak többen). Strandon dolgozom és nagyon sok embernek (35 éves korig) van tetoválása.
Ez a szokásos duma, hogy hogy fog kinézni, ha öreg leszel meg mit fognak hozzá szólni. Mire a lányod öreg lesz az lesz ciki ha valakinek nincs tetkója.
Ráadásul már ma le lehet szedetni, bár egy kis nyoma az marad. De 50 év múlva....olyan mértékben fejlődik a tudomány...kizárt, hogy ezt a problémát ne tudnák megoldani.
Egyébként meg egy hangjegy belefér. Ha tele akarná varratni a hátát azt én sem engedném.
16. szülinapomra én is kaphatam egy pici lepkét a derekamra.
Nem nagy,nem feltünő..olyan pont korhoz jó.
Szerintem engedje meg neki,főlleg ha utána nem akar többet és ennyi bőven elé neki: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!