Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányom 16 éves és tetoválást...

Lányom 16 éves és tetoválást szeretne. Megengednéd?

Figyelt kérdés
Egy picike hangjegyet szeretne a csuklója oldalára. Mit tegyek?
2011. jún. 16. 10:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Valóban,meg kell gondolni a munkahelyek miatt,hogy hova tetováltat az ember.Az egészségügyben például a nővéreknek sem,a dokiknak sem és senkinek sem lehet feltűnő tetoválása.Máshova pedig nem tetováltatnék semmit.Szóval kérdezd meg a lányod,hogy hol akar majd dolgozni,milyen munkakörben és aztán döntsetek együtt!A hennát meg a kozmetikai tetkót ajánlani tudom,mert olvastam az előbbi hozzászólásokban,hogy egy idő után eltűnik.

15/L

2011. jún. 16. 12:44
 12/21 anonim ***** válasza:

Egyetlen megjegyzés a többiek már úgyis mindent leírtak :)

A csukló belső oldalán a bőr nagyon vékony. A tetoválás elég fájdalmas és vérzéssel is járhat. Ráadásul nem mindegy milyen szakemberrel csináltatja, mert elég közel vannak a bőrfelszínhez az ütőerek.

Amúgy én először hennáztatnám a lányom, és majd 18 évesen eldöntheti, hogy mit hova akar. Én is kibírtam addig :) S csukló belső felén van mindkét alkaromon. Nem mellesleg felelős beosztású irodai középvezető vagyok :P

A csuklónál könnyű eltakarni lányok esetében karkötő, óra stb. Kivéve eü dolgozóknál ugyebár.

2011. jún. 16. 13:14
 13/21 anonim ***** válasza:
16%

A hangjegy belefér. :)

Én a minap láttam az MTV-n hogy a csaj a füle mögé tetováltatta a hangjegyet. :) Bevallom az nem is látszik, és mivel a jó ízlés keretein belül van, teljesen nőies is! :)

De talán várjon vele 1-2 évet, mert ilyen fiatalon nagyon sokat változik az ember! És ez nem amolyan "megyek lemosom, és eltűnik" dolog... Változhat az ízlése is, akkor már nem lehet mit tenni. 14/L

2011. jún. 16. 17:15
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Én megengedném :) Ha később mégis megbánja,akkor majd a lerendezi magában,csak magát tudja hibáztatni ;)
2011. jún. 16. 17:49
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Engedd meg neki szerintem :3
2011. jún. 16. 20:22
 16/21 anonim ***** válasza:
47%
Nem engedném meg, én olyan környezetben mozgok, ahol egyáltalán nem divat a tetoválás, és nem igazán értek egyet azzal, ha valaki csináltat magát. 18-tól persze megakadályozni nem fogom, de addig nem.
2011. jún. 17. 00:35
 17/21 anonim ***** válasza:
64%
Nem engedném, az ember ízlése nagyon változik 16 és 40 éves kora között, haláláig meg pláne. Mi lesz, ha nem akarna letakart csuklóval dolgozni, nagy karkötőket hordani, amiben nem tud rendesen írni? És az iskolában mit szólnak, most nem azért?
2011. jún. 17. 13:28
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Hát itt van egy jó pár igen is,nem is..

Szerintem hagyd rá. Először gondolja végig ő maga.Ha tényleg szeretné,akkor engedd meg neki,mert ha eltiltod tőle,valami hülyeséget úgy is csinálni fog..hacsak ne ma tudtod nélkül csináltatja meg.Szóval engedd.

2011. jún. 17. 19:47
 19/21 anonim ***** válasza:
50%

Sajnálom, de nem olvastam végig a kommenteket, lehet ezt már írta előttem valaki. Azoknak szól akik leszavazták (gondolom ők vannak többen). Strandon dolgozom és nagyon sok embernek (35 éves korig) van tetoválása.

Ez a szokásos duma, hogy hogy fog kinézni, ha öreg leszel meg mit fognak hozzá szólni. Mire a lányod öreg lesz az lesz ciki ha valakinek nincs tetkója.

Ráadásul már ma le lehet szedetni, bár egy kis nyoma az marad. De 50 év múlva....olyan mértékben fejlődik a tudomány...kizárt, hogy ezt a problémát ne tudnák megoldani.

Egyébként meg egy hangjegy belefér. Ha tele akarná varratni a hátát azt én sem engedném.

2011. júl. 3. 23:33
 20/21 anonim válasza:

16. szülinapomra én is kaphatam egy pici lepkét a derekamra.

Nem nagy,nem feltünő..olyan pont korhoz jó.

Szerintem engedje meg neki,főlleg ha utána nem akar többet és ennyi bőven elé neki: )

2011. júl. 5. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!