Megengednéd a 13 éves lányodnak hogy kiszúrja magának a fülét? (bővebben lent)
az én osztálytársamnak a haverjai szúrták át. (fiú)
utolsó nap volt a suliban és kint voltunk órán. az oszt.társam haverjai öngyújtóval felmelegítettek egy tűt és átszúrták neki. és a tűvel a fülében mászkált vagy negyed órát aztán betették a fülbevalót. olyan piros lett neki a füle mint a paprika.
amúgy szerintem is szakemberre bízd.
A legnagyobb baromságnak tartom, amire készülsz, amikor pár száz forintért a legelső helyen megcsinálja olyan ember, aki látja, tudja, érti mit csinál és eszköze is van hozzá. Minek kockáztatni??? Nem értem.
Amúgy miért nem elég 13 évesen 2 lyuk??? Szerintem bőven elég.
Én inkább elvinném egy normális helyre, ahol szakember megcsinálja úgy, hogy biztos jó legyen. Amúgy nekem személy szerint nem igazán tetszik, ha egy lány fülében több a fém, mint más...
16/F
Inkább ne csináldd,mert úgy jársz,mint én!
Kiskoromba nekem a fogorvos szúrta ki,és jól elcseszte..és most múltkorjában valami púp alakult ki,és ki kellett szednem a fülbevalókat(azóta nincs a púp sem)
És most tervezem,hogy kilövetem(már egy jó ideje,mert nincs merszem hozzá,nemtom,én minden ilyen lövéses művelettől félek,meg attól is,ami hangos):P
Szóval bízdd te is szakemberre!
Én elmesélem majd a lányomnak(ha lány lesz),hogy én hogyan jártam,és majd akkor szakemberre bízza,remélem:);)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!