Megengednéd a 13 éves lányodnak hogy kiszúrja magának a fülét? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Én vagyok a 13 éves lány,és kiszeretném furatni a fülemet.Ez lenne a 3.lyuk benne,de nem kell nekem semmi féle pisztoly,kiszúrom én tűvel is(vagy tesóm)de anyu nem engedi.Azt mondja hogy majd jövőre,pedig régen ő mondta hogy csinálunk bele még 1 lyukat..2010. aug. 27. 10:14
11/16 A kérdező kommentje:
Valaki kérdezte hogy miért nem elég 2 lyuk.Azért mert most az osztályba ez lett a "menő"hogy kiszúrja mindenki a fülét.
Amúgy köszönöm a válaszokat(:
2010. aug. 27. 19:01
12/16 anonim válasza:
Hát Én is tuti szakemberre bíznám, vagyis nekem már ki van lyukasztva a jobb fülemben mégegy lyuk, így ott 2 van. Amúgy meg nem azért lyukaszd ki mert ez a menő, ha te nem akarod, akkor egyálatlán nem kell, de ez a te dolgod. Ha az lenne a menő, hogy mindenkinek rózsaszín haja van, akkor te is befestenéd?:)
13/L
13/16 anonim válasza:
Jah, szúrd ki magadnak otthon aztán fél nap múlva már fekhetsz is bent a toxikológián...
14/16 anonim válasza:
Hat...lehet nem..nekem most 14 eves koromban szurta ki az egyik baratnom es anyum vagy egy hetig eszre se vette..aztan kiszedtem..mert nem nagyon tetszett...de most visszagondolva..miert szedtem ki??:(( Habar nincs teljesen beforrva..amm..14/l
15/16 anonim válasza:
Én simán kiszúrom magamnak. Kicsit fáj, de amúgy is rinyálós rajta vagyok, de soha sem volt még semmi baj belőle, pedig 3 lyukat magamnak csináltam.
16/16 anonim válasza:
dehogyis!!!! figyelj, egyik ismerősöm mesélte hogy mellészúrta a szakember, eltalált egy ért, és a fél szemére alig lát most a lány... és szakember volt..most ha te szúrod ki magadnak ki tudja mi lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!