Megengednéd a 14 éves lányodnak a hennát?
Hát én is 14 vagyok,és jövőre elvileg lehet egy rendes tetoválásom is.Feltéve ha felvesznek az áhított suliba :)
Szóval szerintem a hennát simán megengedheted neki.:D
nehezen..:)
de az legalább nem káros...
a tetoválás sokkal rosszabb,hogy ott van még élsz...aztán pedig megbánod....
de a henna elfogadható.:))
"Hát én is 14 vagyok,és jövőre elvileg lehet egy rendes tetoválásom is.Feltéve ha felvesznek az áhított suliba :)
Szóval szerintem a hennát simán megengedheted neki.:D"
Az ő anyukája felelőség teljesebb mint a te szüleid...
:)
Utolsó:Kösz,hogy leszólod anyámat (Y)
Szerintem fontos,hogy a szülő ne féltse annyira a gyereket,hogy megmondja neki,mit ne csináljon a saját testével.Persze itt nem olyanokra gondolok,hogy árthasson az egészségének,ergo cigi,drog,pia.De azért hadd döntse már el 15évesen,hogy hogy nézzen ki.A legtöbb tinédzser a tiltás ellenére,megcsináltatja a tetkót/piercinget,vagy akármit.Szóval szerintem fölösleges tiltani ilyen dolgokat,mivel így is úgyis megcsinálja.És most nem magamat veszem alapul,mert az én felelőtlen anyukám elég sok mindent megenged nekem,így nem kell nagyon lázadnom a szülőm ellen.Mondjuk én úgy gondolom,hogy valamit valamiért.Pl kaphat tetkót,ha rendesen tanul,beszél,rendet tart stb.
Meg ha már elég régóta szeretne valamit,mert ha mondjuk 1éve akarja akkor miután megvan,biztos nem változik a véleménye hirtelen :)
De hát...mindenkinek más a nevelési módszere.Mindenki más.Van aki konzervatívabb,van aki modernebb életfelfogású.Ezt szerintem elkell fogadni,és nem leszólni mást,csak azért mert te máshogy gondolkodsz.És ez mindenkinek szól.De nyugodtan pontozzatok le,hiszen én csak egy 14éves csitri vagyok,egy felelőtlen anyukával,szóval feltehetőleg rossz nevelésben részesültem,és nem kell figyelni a véleményemre.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!