Megengednéd a 14 éves lányodnak a hennát?
Figyelt kérdés
Egy pici szivecskét akar az ujjára. Már hetek óta ezzel nyaggat.2010. szept. 8. 19:20
12/26 anonim válasza:
Igen megengedném. 2-3 hét alatt úgyis lekopik :)
13/26 anonim válasza:
Persze,hogy meg=) Aki meg azt írja ,hogy 2-3 hét...hát nekem többször is volt és jobb esetben kibírta az 2 hetet,de akkor már csúnya halvány volt.Nem azért írom,de nekem ennyi idősen lett meg az első tetoválásom,attól sem lett bajom=) Sokan nagyon túllihegik ezt a dolgot szerintem.Ezzel nem leszólni akarlak,de egy hennát nem megengedni...ugyan már.
14/26 anonim válasza:
Henna és henna között is van különbség! Csak nézzetek utána! Igen, van tisztán növényi összetevőjű, az a vörös henna. DE létezik fekete henna is, ami sajnos nehézfémeket tartalmaz... Szóval nem árt körülnézni!!!! Csak figyelmeztetésként írtam, nem kell azonnal leordítani az ember fejét... Miért baj, ha valaki nem csak azt írja, amit a többiek, hanem a saját tapasztalatát is???? Kedves kérdező! Előre kérdezzétek meg, melyik fajtát használják!!!!
15/26 anonim válasza:
Én vagyok aki azt írta hogy a kérdező szülei felelőség teljesebbek,vagy a szülő aki irt:
Nem tudom miért pontoztatok le,bár nem ez a lényeg...
Attól hogy nekem ez a véleményem neked meg más,azért senkit nem kell lepontozni!!
Mert én is szoktam néha de CSAK ÉS KIZÁRÓLAG akkor ha nagy hülyeséget ír,vagy ha felhúzza az agyam!!
Igazából ezzel nem mondtam rosszat,csak a véleményem mondtam el...
:) Na sziasztok..
Ja és kedves utánam következő,válaszoló ne haragudj hogy ha sértésnek vetted nem szántam annak!! :))
16/26 anonim válasza:
Persze, engedd csak meg neki, különben titokban fogja csinálni, a henna meg egyszer elmúlik és lehet meg is unja :)
17/26 anonim válasza:
én is 14 vagyok, anyukám kozmetikus, és szokott hennát festeni, és ha valameik alakzat vagy forma megtetszik ráfest a kezere, vagy a lábamra, mér 11-12 éves koromtól kezdve...nekem 5-6 nap alatt lekopott, de vannak tartósabbak is, ezek kb, 2-3 hét...sőt volt olyan is hogy magamon gyakoroltam a hennázást:DD ez nem olyan nagy dolog mint a tetkó, mert lekopik..ha pc-t szeretne, azt meg sztem elöször csak fülbe, azán később ha szeretné máshová...nekem most a fülemben van egy és nagyon tetszik :))
18/26 anonim válasza:
én is 14 vagyok, anyukám kozmetikus, és szokott hennát festeni, és ha valamelyik alakzat vagy forma megtetszik ráfest a kezemre, vagy a lábamra, már 11-12 éves koromtól kezdve...nekem 5-6 nap alatt lekopott, de vannak tartósabbak is, ezek kb, 2-3 hét...sőt volt olyan is hogy magamon gyakoroltam a hennázást:DD ez nem olyan nagy dolog mint a tetkó, mert lekopik..ha pc-t szeretne, azt meg szerintem elöször csak fülbe, aztán később ha szeretné máshová...nekem most a fülemben van egy és nagyon tetszik :))... bocsi a hibákért :$
19/26 anonim válasza:
a hennát megengedném, a tetoválást NEM!
20/26 anonim válasza:
Nekem már volt (: 13 vok. Minden évben 3x min. csináltatok. Anyuék megengedik. és azt nem mondhatjátok, hogy nem felelőségteljes, mert az. De a henna 2-3,5 hét alatt lekopik és volt-nincs. L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!