Megengednéd a 16 éves lányodnak hogy ott aludjon nála a barátja minden hétvégén?
Igen! Már csak abból kiindulva, hogy 16 évesen én is így voltam! És nem lett semmi bajom!
Ja és azóta is együtt vagyunk! Ennek már 5 éve!
Nyugodtan engedd meg neki! Nem óvhatod örökre!
16 évesen én is együtt aludtam párommal (22 volt), náluk is, nálunk is. Semmi baj nem lett, bár mondjuk én kifejezetten az érett tini kategória voltam, meglepő módon. Mi is együtt vagyunk azóta. :)
21/L (27/F)
Attól, hogy együtt alszanak hétvégén, vagy akár egész héten (az én esetemben) még lehet tanulni. A kettő nem üti egymást! Érdekes módon nekem mindig megy a tanulás attól függetlenül, hogy együtt élünk. A másik tiszteletben tartja, hogy kell egy kis magány vagy csend és addig ő elfoglalja magát mással!
Mondok jobbat! Vannak olyan nők akik férj, gyerek, háztartás mellett végeznek el különböző iskolákat. Sikeresen!
az én szüleim sajnos nem engedik az együtt alvást :/
de én határozottan megengedném , hiszen ha akarnak csinálni valami olyat akkor azt nem este együtt alvásnál is megtehetik ..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!