Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengednéd a 16 éves lányodna...

Megengednéd a 16 éves lányodnak hogy ott aludjon nála a barátja minden hétvégén?

Figyelt kérdés
2010. okt. 24. 09:36
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
61%

Sajnálom azokat akik azt mondják nem engedik,meg azt hogy nem engedik hogy lefeküdjön a párjával.Ez nem így működik.Én sem kértem engedélyt.Inkább a szobájukban történjen meg,mint a suli koszos mosdójában mert korlátolt fejjel eltiltom őket egy olyan dologtól amibe egyébként sincsen beleszólásom,max.annyit várhatok,ha jól nevelem,hogy kikéri a véleményem,illetve megosztja velem,ha megtörténik.

16 évesen vesztettem el a szüzességem a párommal,minden hétvégén együtt aludtunk,ma is együtt vagyunk,első babánkat várjuk,mellette dolgozunk,tanultunk is.

NA!!!Mégsem lettem ri,banc.mégsem lettem egy kiélt nő,és nem bántam meg semmit.

Nem akkor lesz baj,ha együtt aludnak,akkor lesz baj,ha azt gondolod,majd te fogod megmondani a kamasz gyerekednek mit tegyen.Már csak dacból megfogja tenni.

2010. nov. 1. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!