Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengednéd a 16 éves lányodna...

Megengednéd a 16 éves lányodnak hogy ott aludjon nála a barátja minden hétvégén?

Figyelt kérdés
2010. okt. 24. 09:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%
igazad van 14:27-es,hülyeséget írtam:-D!azt akartam irni,h havi 2szer és nem heti 2szer!tiszta zizzent vagyok
2010. okt. 24. 19:01
 12/21 petrus (: ***** válasza:
18%

16 éves vagyok, de szerintem ez túlzás.

oké, hogy szeretik egymást, de azért ami sok, az sok. van a fiúnak is külön élete, nem kell, hogy együtt töltsék az összes idejüket. meghatároznám, hogy pl. pénteken/szombaton ottaludhat havonta 2x, a többi hétvégén meg ottlehet 10-11 óráig. emellett úgyis kihasználják a szabadidejüket, ami bőven elég szerintem.

16/L

2010. okt. 24. 23:52
 13/21 anonim ***** válasza:
72%

Ha rendesen tanul,és normálisan viselkedik akkor igen.

Szexelni úgyis fognak,ha akarnak,úgy legalább tudnám,hogy biztonságban vannak a szomszéd szobában.

Nekem is megengedte az anyukám,és semmi baj nem lett soha.

24/L

2010. okt. 26. 17:18
 14/21 anonim ***** válasza:
46%

persze,hogy meg.:)

én 15 évesen alszom együtt a barátommal, mert édesanyám tudja, hogy milyen az, ha hiányzik a párod, és milyen jó érzés éjszaka összebújni vele. :)

2010. okt. 27. 23:30
 15/21 anonim ***** válasza:
18%

Nem! nem azért mert akkor nem szexelnek,azon már rég tul vannak,és ezt a problémát megoldják ugyis...

Azért mert nem helyes.

2010. okt. 31. 06:50
 16/21 anonim ***** válasza:

Szia, nehéz kérdés.

Én már előre rettegek az én lányomtól, pedig ő még csak 2 éves.

Az a helyzet, hogy én túl sok mindent éltem át, túl sok hülyeségben voltam benne. Nekem minden megvolt engedve, na ez nem lesz az én lányomnál. A családom 11 nőből áll (tesók, unokatesók)itt meg velem ellenkező a példa. Túl sokminden nem volt megengedve, 10ig ott lehet a pasi, ott alvás nincs, disco csak nagyon ritkán (és felügyelettel - ez valamelyik testvér volt, vagy uncsitesó).

Szóval a saját családom adja nekem a példát.

Amiket én láttam példákból, azt a tanulságot vontam le MAGAMNAK, hogy én nem engedném az ottalvást.

Átjöhet, max 10ig, vagy elmehet max 10-ig.

Disco csak felügyelettel.

Természetesen a jegyek figyelése és kellő óvszer vagy fogamzásgátló mellett.

Persze nem ellene vagyok a lányomnak, mindent megakarok neki adni.

Egy 16 éves azt hiszi ővé a világ, ő a világ közepe. Ez jól is van igy - voltunk mi is fiatalok. De szerintem korlátozni és felügyelni kell.

+ még 18-éves koráig a szülő a felelős a gyerek tetteiért. (és még az jutott az eszembe, hogy ezt a 2 mondatot sokat hallottam: "majd ha 18 leszel azt csinálsz amit akarsz" - meg hogy "18évesen elköltözök" - mégsem történt semmi, mert addigra lenyugodtak, benőtt a fejük lágya.

Én ezt a vonalat fogom követni.

Üdv, remélem segítettem valamit.

2010. okt. 31. 07:59
 17/21 Kamella válasza:
4%
NEM!!! :-(( :-//
2010. okt. 31. 11:33
 18/21 anonim válasza:
39%

Szia! Én itt nagyon sok mindenkivel nem értek egyet! És nem is értem hogy juthat ilyesmi az eszedbe! Igaz a mostani fiatalok amúgy sincsenek már megzabolázva és mindenkinek a fejére nőnek mert már 5 évesen tudják a jogaikat. de volt valaki aki írta 18 éves koráig te vállalod érte a felelősséget! Én biztos nem engedném meg neki főleg hogy ilyen fiatalon szexuális életet éljen nem hogy még ott aludjon nála a barátja! A következő kérdésedet meg látom előre: A lányom 16 éves és terhes most mit tegyek? ott a 16 évesek azt mondanák tartsd meg majd tanul mellette, a másik része meg vetesd el vagy tartsa meg és menjen dolgozni vagy neveld te azt is. Szerintem ha ilyesmiket akarsz megengedni a lányodnak akkor gondolkodj el rajta! Érted? GONDOLKODJ!

Ja és azoknak akik nem értenek velem egyet nem érdekel a szexualitás az nem 18 éven aluliaknak való. Én 18 évesen veszítettem el és nem bántam meg miét nem korábban.

2010. nov. 1. 09:25
 19/21 anonim ***** válasza:
76%

Hű, az kemény, hogy le lettem nullázva. (a százalék nem érdekel) 21/L vagyok, aki bizony minden hétvégén együtt aludt a párjával. Sőt, most is. (lassan 5 éve)

Csak úgy elmondanám, mert biztos mindenki egy ordas r.bancnak tart ezért, hogy jó darabig nem volt szex és soha nem csaltuk meg egymást, nekem ő volt az egyetlen az életemben, és igen, bizton merem állítani, hogy érett tini voltam.

Abban az időben nem voltak/voltunk olyan hülyék, mint a mostaniak (tisztelet a kivételnek), ráadásul nekem voltak (vannak is...) elég kemény gondjaim az életben, amik miatt komoly lettem/voltam. Ha hiszitek, ha nem, de egy halál eset, meg egyebek megkeményítettek, én lettem a "ház úrnője" (mosás, főzés, takarítás, blabla) szóval agyilag pikk-pakk beértem (be kellett érnem), az apám lepipáltam a felnőttség témában...

Apám, meg párom szülei se ellenezték a dolgot (pedig értelmiségi szülei vannak), szóval nem lett semmi kierőszakolva, ez egy igazi erős szerelem, nem a testi kapcsolaton nyugszik és nyugodott az egész.

Én se kedvelem túlságosan a tiniket, de azért az általánosításon túl kéne jutni, mert ha hiszitek, ha nem, vannak és voltak is normálisak, akik jobban viselkednek egyes felnőtteknél is.

Az érettségit leraktam, utána szakmát kezdtem el tanulni, éltanuló vagyok, tudtam mellette tanulni, sőt, mivel egy komoly és okos férfit fogtam ki rengeteget segített nekem. Hét közben nem tudtuk találkozni, mert ő is tanult egyetemen, plusz messze voltunk egymástól. (ma már dolgozik)

Na, most már kötözködhettek, de ezt muszáj voltam leírni, bántott ez az egész dolog, hogy ismeretlenül így el lettem ítélve (meg mások is), nem láttok túl az általánosításokon és ennyire csak a saját véleményetek az igaz, a jó és sérthetetlen.

2010. nov. 1. 11:14
 20/21 Tinker Bell ***** válasza:
78%

Nem értem meg, hogy miért kell a 16 évesektől fölfelé 20-ig mindenkit hülyének nézni!

Mint ahogy már elmondtam, én is 5 éve vagyok együtt a párommal, sőt 2 éve együtt is élünk, tehát 18 voltam amikortól MINDEN nap együtt fekszünk és együtt kelünk!

És mint az előttem szóló és sem vagyok egy büdös rib@nc, sőt per pillanat tanulok és mellette dolgozok, egy igen jó állásom van!

Aki ellene van az együtt alvásnak, az biztos azt támogatja, hogy ha szexelni akarnak a fiatalok, akkor menjenek a parkba az egyik bokor alá! Nem? Az biztosan jobb! Mert, ha valaki együtt akar lenni a párjával, az úgy is megoldja! Miért jobb titkolózni, hazudni? Ez az anyának és a lányának is rossz! Inkább aludjanak együtt, akár itt akár ott, de legalább biztonságban vannak!

Mindenki jön itt azzal, hogy bezzeg az én időmben! Mikor volt az? 200 éve? Nem jöhet senki ezzel, mert már pár év is számít nemhogy 15-20! Én is látom már, hogy milyenek a mai fiatalok, pedig én is 20 éves vagyok! Erre nem lehet alapozni!

Ez nagyban függ attól is, hogy milyen érett a lány és a párja! Ezt csak az anyuka tudja eldönteni! De ettől függetlenül nem zárhatja örökre ketrecbe!

2010. nov. 1. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!