Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengednéd a 14 éves lányodna...

Megengednéd a 14 éves lányodnak a hennát?

Figyelt kérdés
Egy pici szivecskét akar az ujjára. Már hetek óta ezzel nyaggat.
2010. szept. 8. 19:20
1 2 3
 21/26 Detti 0-0 válasza:

Nekem anya régen (kb. 2-3 éve ) csinált nekem hennát, persze nyáron, semmi bajom nem lett tőle , és egy idő után lekopik ugyan, de addig nagyon szép, ha olyan ember csinálja, aki ért hozzá. Szerintem engedd neki.

13/L

2010. szept. 10. 17:09
 22/26 anonim ***** válasza:
14 vagyok, és nyáron kaptam egy hennát. Egy tenyérnagyságú pókhálót a nyakamra :D Nekem hamar lekopott, tényleg semmi ártalmas nincs benne. Enged meg neki!
2010. szept. 11. 15:02
 23/26 anonim ***** válasza:
Úgyis eltűnik, még a lenövő hajfestéknél is jámborabb dolog... hadd élje ki magát mindenki, amíg fiatal... amikor már huszonévesen valami multinak akarja magát eladni, akkor már úgyse lehet olyan ruhája meg haja, amilyet igazán akar...
2010. szept. 18. 22:04
 24/26 anonim ***** válasza:
megsúgom neked kedves igazi tetkós 14 éves gyerek , hogy elég lesz neked az 17-18 éves korodba mivel addig fejlődsz nyúlik a bőröd és a tetkó teljesen elfog deformálódni stb :)
2010. dec. 20. 20:30
 25/26 slora ***** válasza:
Az egyik osztálytársam 12/F volt akkor amikor nyáron a nyakára 3 X-faktor szerű x-et tett.simán megengedheted neki.
2011. jan. 31. 14:56
 26/26 anonim válasza:
Én megengedném jobb mint a tetkó. (Nekem hat évesen volt elöször hennám.)
2013. jan. 3. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!