Ti szólnátok ezért a szomszédnak? Olyan mérges vagyok.
A szomszéd felújít és ablakot cserél. Pár napja pont alvásidőben valami brutál hangos fúróval fúrtak, meg kalapáltak, akkor felmentem és udvariasan megkérdeztem mire számítsak meddig tart, és megkértem ha máskor ilyet tervez szóljon, mert elmegyünk a nagymamához aznapra, hogy tudjanak aludni a gyerekek (1 és 3 éves).
Erre ma, épphogy elaltattam őket ebéd után, megint betonfúró, kalapálás, csattogás. Nagyon mérges vagyok. Mibe tartott volna becsengetnie reggel, hogy ma is pont alvás időben tervezi lebontani a házát és menjünk el? ... Mind a két gyerek kb 10 perc után felébredt, versenyt sírnak... most megnyugodtak, de nagyon fáradtak, meg ebben a zajban vissza se tudom altatni őket. Ti szólnátok? Inkább konfliktus kerülő típus vagyok, de most ez nagyon feldühített... :(
Elszomorító, hogy szerintetek az a helyes hozzáállás ilyen helyzetben, hogy leszrom a másikat a kérése ellenére (amire én rábolintottam) oldja meg a "kölykeivel" ahogy akarja.
Jobb esetben az értő olvasással vannak problémák, rosszabb esteben a válaszolók nagy részének 0 az érzelmi intelligenciája...
Arra azért jó ez a kérdés, hogy rájöjjek sokkal rosszabb szomszédaink is lehetnének 😂. Hát milyen emberek vannak itt?
Tényleg nagyon köszönöm az empatikus válaszokat, akik megértették mi a probléma.
Lakóközöség ide vagy oda, ha épp felújít, akkor munkaidőben nappal bizony úgy fúr farag mindenki ahogy akar. Sőt, nappal még a kölykeid visítását is el kell tűrni. Ha nem tetszik a rendszer, akkor családiház vagy tanya a megoldás.
Soha nem jutna eszembe ilyenekkel bombázni az embertársaim hogy szóljon már mikor dolgozik, hogy tudjon aludni a gyerekem. Az a gyerek nincs cukorból, semmi baja nem lesz ha nem alszik. Szerinted lesz?
Fölkaphattad volna a gyerekeid és lemehettél volna velük valami parkba akár, ott az egy éves még aludt is volna, ahelyett hogy itt panaszkodsz, hogy a munkásemberek tojnak a gyerekeid alvási idejére. Nevetséges ez a hiszti.
Nekem van ilyen szomszédom mint te, hogy a gyerekre fogja a saját sértődöttségét. Amikor mi ide költöztünk, nem ismertünk senkit. Ment ezerrel a vésés meg a fúrás, amikor az alattunk lévő pasas följött délután 15:00-kor, hogy abba hagyhatnánk mert a kislánya nem tud pihenni. Azt hittük valami kis csöpp baba lehet, de később mikor x ideje már ott laktunk, kiderült hogy a 17-18 éves lányáról beszélt :D
Soha eszembe nem jutna hogy ilyenekért szóljak, mi lesz veled öreg korodban? Zsémbes banya leszel, gondolom. :D most is közel jársz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!