Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti szólnátok ezért a szomszédn...

Ti szólnátok ezért a szomszédnak? Olyan mérges vagyok.

Figyelt kérdés

A szomszéd felújít és ablakot cserél. Pár napja pont alvásidőben valami brutál hangos fúróval fúrtak, meg kalapáltak, akkor felmentem és udvariasan megkérdeztem mire számítsak meddig tart, és megkértem ha máskor ilyet tervez szóljon, mert elmegyünk a nagymamához aznapra, hogy tudjanak aludni a gyerekek (1 és 3 éves).

Erre ma, épphogy elaltattam őket ebéd után, megint betonfúró, kalapálás, csattogás. Nagyon mérges vagyok. Mibe tartott volna becsengetnie reggel, hogy ma is pont alvás időben tervezi lebontani a házát és menjünk el? ... Mind a két gyerek kb 10 perc után felébredt, versenyt sírnak... most megnyugodtak, de nagyon fáradtak, meg ebben a zajban vissza se tudom altatni őket. Ti szólnátok? Inkább konfliktus kerülő típus vagyok, de most ez nagyon feldühített... :(

2018. júl. 27. 13:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/103 anonim ***** válasza:
60%

Érzéketlen tuskók lennének, mert nem kérnek írásos engedélyt mindenkitől a házban a MUNKÁRA?

Jézusom... fordítva ültök a lovon, akkor SOHA nem lehetne felújítani, mert nem lenne alkalmas időpont, mert ennek ez a baja, annak az a baja.

Mellesleg nem kell beosztani más szabadidejét, akkor csinálják, mikor tudják csinálni, ennyi.

De pontozz csak le, ti is azt hiszitek, tietek a világ, mert szültetek... :D, agyatok meg nem sok.

2018. júl. 27. 14:21
 32/103 anonim ***** válasza:
86%

Nézd, mi kedden tudtuk meg, hogy a szaki csütörtökön tud jönni, majd lett belőle szerda. Ennyi.

Örültünk hogy még lesz belőle idén valami, mert eddig mindenki csak ígérgetett (lasszóval kell fogni a munkást).

Nem volt időnk személyesen körbejárni a házat, hogy bocsika zajongani fogunk, kiírtuk egy cetlire és kész.

2018. júl. 27. 14:23
 33/103 A kérdező kommentje:

De ki mondta hogy engedélyt kell kérnie???????????

MEGKÉRTEM SZÉPEN, hogy szóljon. Azt mondta oké.

Akkor mondhatta volna, hogy nem fogja tudni előre, bocsi és akkor erre számítok.

2018. júl. 27. 14:24
 34/103 anonim ***** válasza:
71%

A 7. Hozzászólásnál szépen eldöntötted hogy csak titeket zavar a fúrás az időset, középiskolást, egyedülállót nem..... honnan veszed hogy nem zavarja őket???? Tolerálják.

Nemsokára biztos befejezik sétáljatok addig többet.

2018. júl. 27. 14:30
 35/103 anonim ***** válasza:
35%

Hát igen, na ez jól mutatja milyenek egymással az emberek. Itt nem arról van szó, hogy essen hasra a szomszéd mert gyereket szült... Hanem arról, hogy a szomszédság egy közösség elvileg, ahol megteszünk egymásnak ilyen apróságokat.

De aki szerint a kérdezőnek nincs igaza nyilván ugyan úgy nem szólt volna... És most itt tök mindegy mi volt a kérés. Valóban, akkor mondja azt hogy nem fog tudni szólni ezért vagy azért. Mindenki önző és magasról tesz a másik ember kérésére. Ilyen a világ.

2018. júl. 27. 14:31
 36/103 anonim ***** válasza:
36%
34 -ha azokat is zavarja nyilván azok is szóltak, akkor meg még nagyobb bunkó hogy nem írta ki. Ennyi.
2018. júl. 27. 14:32
 37/103 anonim ***** válasza:
33%
Tényleg mennyi idióta van itt és én ezeknek a véleményét olvasom az oldalon, szomorú. Mai világ tényleg gáz ilyen szempontból, hogy túl személytelen mindenki, egy sima kérést se tud teljesíteni a szomszéd, szerencsére én nem ilyen ember vagyok.
2018. júl. 27. 14:35
 38/103 A kérdező kommentje:

Jó, hát legközelebb engem sem fog annyira zavarni ha a lépcsőházban hangoskodnak a gyerekek..

Akkor gondolom ez sem gond, nehogy már én alkalmazkodjak a szomszédok hoz, egyikük sem az angol királynő...

2018. júl. 27. 14:39
 39/103 anonim ***** válasza:
35%
Ott a pont kérdező, de ne félj kapnál akkkir itt a sok okostól hogy mi az már hogy a te kölködet kell elviselni mindenkinek...
2018. júl. 27. 14:42
 40/103 anonim ***** válasza:
41%

Tipikus magyar mentalitás. Rosszindulatú megkeseredett emberek..pff igaza volt annak aki azt írta,hogy ti sem szóltatok volna a kérdezőnek .Bezzeg ha veletek történne hasonló. Nektek lenne a legnagyobb pofátok....

Kérdező. Elhiszem ,hogy bosszant a dolog. Hiszen le okézta a kérésed. Tényleg lehet,hogy elfelejtette vagy valami történt. Ettől még neked persze bosszantó.

Próbáld elengedni a dolgot és leginkább ne foglalkozz azokkal akik itt megpróbálnak lehúzni.Húzzák le magukat ők a wc-n 😅

2018. júl. 27. 14:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!