Ti szólnátok ezért a szomszédnak? Olyan mérges vagyok.
A szomszéd felújít és ablakot cserél. Pár napja pont alvásidőben valami brutál hangos fúróval fúrtak, meg kalapáltak, akkor felmentem és udvariasan megkérdeztem mire számítsak meddig tart, és megkértem ha máskor ilyet tervez szóljon, mert elmegyünk a nagymamához aznapra, hogy tudjanak aludni a gyerekek (1 és 3 éves).
Erre ma, épphogy elaltattam őket ebéd után, megint betonfúró, kalapálás, csattogás. Nagyon mérges vagyok. Mibe tartott volna becsengetnie reggel, hogy ma is pont alvás időben tervezi lebontani a házát és menjünk el? ... Mind a két gyerek kb 10 perc után felébredt, versenyt sírnak... most megnyugodtak, de nagyon fáradtak, meg ebben a zajban vissza se tudom altatni őket. Ti szólnátok? Inkább konfliktus kerülő típus vagyok, de most ez nagyon feldühített... :(
Itt senki nem tud olvasni?
NEM akarom hogy ahhoz kössék. Azt szerettem volna hogy szóljon, hogy mi el tudjunk menni. De hát a szövegértés nem sokaknak megy, úgy látom.
Tényleg csak felhúzza magát az ember azon milyen emberek vannak itt.
Én voltam a hülye, hogy itt szerettem volna tanácsot kapni. Mindig tanul az ember.
nálunk kiírták: A/1 lakásban július 1-aug 1 között felújítás van. De nem írták, hogy 8-kor fúrnak, 9kor festenek...
Honnan tudja hogy halad?
Meg hozzád szaladgáljon minden nap?
Kicsit el vagy szállva.
Menjél családi házba vagy a holdra
És mi az istennek szaladgáljon hozzád?
Ki vagy te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!