Olyan mérges vagyok, hogy sírni tudnék! Majd felrobbanok! Ti mit tennétek? (férj)
Rendes amúgy a férjem, meg minden...csak ma készültem, hogy valentin nap (nem ajándékkal, csak hogy készítek finom kaját, vettem bort, és kicsinosítom magam). Erre most (du. 3 órakor) közli, hogy főzést szerveztek a munkahelyén és később jön haza!! Szerintetek???
És ezt már tuti tudta tegnap is....
Nektek ez hogy esne???
Azt hiszem hagyom a fenébe az egész készülődést, nem készülök én semmivel!! De ha hazajön, nem tudom, hoyg mit csináljak....és olyan társaság, amitől félek, hogy nehogy belehúzzák az ivásba, mert ha úgy jön haza én felrobbanok!!
POnt ma szerveztek főzést?
Miért? Nincs senkinek párja a kollégái közül?
Én utálom a Valentin napot, de ha TI ünneplitek, akkor hirtelen azt kell, hogy mondjam, még más is lehet a dologban.
De ha nem megcsalás, akkor egyszerűen csak figyelmetlen, ami jelen helyzetben felér egy jó nagy veszekedéssel.
Nálam. Én nem hagyom magam, biztos kikelnék magamból. Márcsak azért is, ne nézzen már hülyének a másik.
Most arra gondoltam, felhívom, hogy ne menjen el, és jöjjön haza.
Tuti nem megcsalás, ismerem a munkatársait. Állandóan főznek, buliznak. (nőznek:/
De ő tuti nem.
1. Eddig is tartottátok a Valentin napozást vagy csak te akarsz újítani?
2. Ha ez most csak a te újításod, amivel meg akarod lepni akkor szerintem ne tombolj mert hogy is tudhatta volna hogy meg akarod lepni?!
3. Ha már közölte hogy marad a főzőcskézésre akkor szerintem se készülj semmivel... Sajnálom.
Mi a férjemmel soha nem tartottuk ezt a napot, nem is fogjuk.
Hát ilyenen kiakadni tényleg kicsit túlzás. Majd ha hazamegy, ünnepeltek. Úgyis este sokkal hangulatosabb ünnepelni, mint délután....Eszembe sem jutna ilyen miatt "felrobbanni" :)
Készülődsz, meg minden, ünnepeltek, csak épp később kezditek, ennyi. Ne sárkányoskodj :)
Én is feleség vagyok, a férjemmel mi este fogunk ünnepelni, ha a gyerek már elaludt. Ez azért nem Szenteste, hogy ne lehessen más programot csinálni....és nem is vagyunk 15 évesek, hogy egész nap kéz-a-kézben sétáljunk eme becses napon :)
Kedves 3.!
37 éves vagyok. Szinte csak csalódásaim voltak az életemben, ezért inkább a rosszra gondolok, mint jóra. Nálam sajnos ez mindig bevált.
Sárkányos? Igen, vállalom, de legalább nem mernek már palira venni.
Azért valljuk be: Ha a kérdező és a férje ünnepli a Valentin napot, akkor nem a legmegfelelőbb időpont egy kollegális összeröffenéshez! Mivel írja, hogy sokszor van ilyen főzőcskézés, így ez a nap nyugodtan kimaradhat(na).
Tudta tegnap is, de nem mondta.
Most hívtam, és nem veszi fel a telefont.
Asszem ez a nap jól el van szúrva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!