Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Olyan mérges vagyok, hogy...

Olyan mérges vagyok, hogy sírni tudnék! Majd felrobbanok! Ti mit tennétek? (férj)

Figyelt kérdés

Rendes amúgy a férjem, meg minden...csak ma készültem, hogy valentin nap (nem ajándékkal, csak hogy készítek finom kaját, vettem bort, és kicsinosítom magam). Erre most (du. 3 órakor) közli, hogy főzést szerveztek a munkahelyén és később jön haza!! Szerintetek???

És ezt már tuti tudta tegnap is....

Nektek ez hogy esne???

Azt hiszem hagyom a fenébe az egész készülődést, nem készülök én semmivel!! De ha hazajön, nem tudom, hoyg mit csináljak....és olyan társaság, amitől félek, hogy nehogy belehúzzák az ivásba, mert ha úgy jön haza én felrobbanok!!

2012. febr. 14. 15:09
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
45%

Én teljesen megértelek! Azért gyengén szóvá tenném, nem veszekedve, hiszen ha haza megy, és kellemesen akarjátok tölteni az időt, akkor nem tedd durván szóvá, csak annyit, hogy milyen jól esne neked is egy kis kikapcsolódás, és hogy mennyire vártad a délutánt hogy együtt lesztek. Biztos érteni fogja. De ha azt mondja, 6-ra hazaér, akkor biztos számít neki hogy veled mit beszélt meg. Egyébként engem ilyen esetben az dühítene, és szokott is, hogy te tökre akarod, hogy jó legyen a nap, ő meg k...ra nem érdekli, olyan mintha csak kényszer lenne. Szóval megértelek. De azt tanácsolom, hogy ha szép estét akarsz akkor ne veszekedj, csak finoman tedd szóvá.

Amúgy meg, lehet hogy tényleg csak készül valamivel...

2012. febr. 14. 16:46
 22/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy ennyien válaszoltatok, egy kicsit másképp látom már a dolgokat, jó volt, hogy megírtam.

És le is nyugodtam :)

Minden oké lesz, ha hazajön 6-ra :)

2012. febr. 14. 17:31
 23/30 anonim ***** válasza:
78%

Öö....0%? Hát jó, végülis a hisztis felfogás is rendben van, ha ennyien leértékelitek az olyan gyeses anyukát, aki próbál nem hisztis lenni a férjével, hanem mindenben a jót látja. De tényleg nevetséges, hogy aki azt írja hogy a kérdező szedje össze magát és ne sipákoljon, az már le van nullázva. Vagy sok a szintén otthonülő olyan nő, aki képes ekkora hisztit kivágni azért, mert a férje kicsit később megy haza? Kemény este hatra? A férjek jó nagy része eleve munkából addigra ér haza, hahó, és az asszonykák mégsem dőlnek a nagykésbe hogy csak hatkor kezdhetik a szerelmesek ünnepézést. De látom rossz a közeg, itt ez a normális:

Hát jó, akkor én is lehordom a férjem, ha nem jön haza melóból egyből, nehogymá én itt várom és ő még mer maradni a kollégákkal a nagy napon! Ajánlom, hogy hatra hazaérjen, mer különben borítom a bilit. EZ így tetszik? :))

2012. febr. 14. 18:53
 24/30 anonim ***** válasza:
74%
Tényleg kicsit el kéne gondolkodni a lepontozóknak, hogy vegyenek vissza a hárpiafaktorból, mert a végén apuka keres egy kevésbé házisárkányt. De tényleg csak jótanács.....
2012. febr. 14. 18:55
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Megírod majd, hogy sikerült az este? Hazaért a férjed időben? Helyreállt a családi béke?

Mi amúgy nem ünnepeljük a Valentin-napot, de nekem ma itthon volt a férjem és egy csomót segített a gyerekekkel (nekünk 3 van, én gyeden vagyok).

2012. febr. 14. 22:43
 26/30 A kérdező kommentje:

:)

Hazajött és elmondtam neki, hogy mennyire készültem és elvette a kedvemet teljesen, amikor ideszólt, hogy nem ér haza akkor, amikor szokott.

Megértette.

És azt mondta, nem vagyok hárpia, őt, nagyon örül, hogy így vártam őt haza és én vagyok a legjobb anya a világon :))

2012. febr. 15. 09:17
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Na látod, minden rendben alakult. Örülök. Ezek a szavak, nagyon sokat tudnak jelenteni! :)
2012. febr. 15. 09:28
 28/30 A kérdező kommentje:
Bizony, köszönöm :))
2012. febr. 15. 09:59
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Én is örülők, hogy így alakult. Kicsit mindkettő igaz, hárpia is lesz egy idő után a nő, de igaza is van. Ezért kellenek az ilyen mondatok a férjektől, hogy ne legyen igazunk és ne legyünk hárpiák. Tanulság: próbálj szervezni magadnak valamit, hogy kimozdulj.
2012. febr. 15. 13:32
 30/30 A kérdező kommentje:

Igen, én is ezt tanácsolnám másnak, csak nincs kire bízni a picit, igazából nem is szívesen bíznám senkire :)

Most elmegyek fodrászhoz, majd apa itthon marad vele, aztán köv. hónapban kozmetikus. Kellemest a hasznossal.

Kisvárosban nincs mozi, pláza, semmi.:// Barátnőim messze vannak.

2012. febr. 15. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!