Jogosan vagyok mérges (babakelengye kérdés)?
Szerintem en is kiakadnek a helyedben, de mar nem tehetsz semmit sajnos. A csladban korbeadott hasznalt dolgok sok szep emleket hordoznak, nem lenne szabad kiengedni oket a csaladi korbol. Nekem pl jol esett volna, ha nehany holmi megmaradt volna az en gyerekkorombol, de sajnos mindent elosztogattak a nagyszulok.
Raadasul az uj dolgok nagyon sok penzbe kerulnek, az idegen hasznalt dolgok pedig nem igazan kedvesek a szivunknek, meg akkor sem, ha kimossuk.
Szerintem jogos a felháborodásod. Nála voltak utoljára a cuccok, neki kellett rá vigyáznia. Eleve milyen dolog már az, hogy a család megkérdezése nélkül elajándékozta. Másrészt meg miért nem szólt az elmúlt hónapokban nektek, hogy már ne számítsatok a dolgokra, mert nincsenek meg?
Az, hogy még neki állt feljebb szerintem azért volt, mert kínosan érezte magát, és a legjobb védekezés a támadás.
Mondjuk annyiban picit hibás vagy, hogy azért hamarabb is rákérdezhettél volna, hogy megvannak-e a dolgok. Hiszen használat közben is némelyik tönkre mehetett volna, elszakad, stb, és akkor pótolni kellett volna amúgy is.
Remélem, a családtagjaid tudnak segíteni a kelengyében, talán ha mindenki megvesz egy-egy dolgot, akkor össze tudjátok rakni. (Egyébként szegény nővéred annak idején, neki kellett mindenre áldoznia)
Hát ez tényleg pofátlanság.Nem is tudom hirtelen mit írjak rá,de én felhívnám az öcsémet és szépen elmondanám neki,hogy ez nekem ...(amiket írtál ide) és,hogy szégyellje a pofáját a felesége.Egyrészt nem a saját dolgai,hanem amit a TE nővéred vett és adott nekik,másrészt meg akkor is téged kellett volna megkérdeznie,vagy a nővéredet minimum,ha már az öcséd nem is tudott róla. Basszus, de tényleg,nem az ő cuccai voltak.Ajándékozgassa a saját holmiját, ne másét,főleg ha tudja,hogy várandós vagy.
Egyébként a mi családunkban is "szokás" a babadolgokat elajándékozni a következő várandós családtagnak, és én is ezt nagyon jónak tartom.És ez egyfajta szimbólum is,hogy segítenek amiben tudnak.
Egy babavárásnál igen sok pénzt kell költeni, és ezekkel igazán sokat lehet spórolni(babakocsi, babaágy, ruhák...), és téged ettől igencsak megfosztottak most. Teljesen jogosan vagy felháborodva.nyugodtan mond el az öcséd kis feleségének,hogy ez nem így működik.És az meg nagyon sz.r kifogás,hogy nem gondolta,hogy még fogsz szülni.És akkor?Csak úgy elajándékozgathatja a dolgokat a ti megkérdezésetek nélkül?Hívd csak fel! Most ti meg kapkodhatva vásárolhattok meg mindent.És én is mondanám neki,hogy kárpótoljanak téged.Sok sikert.Majd írj hogy hogy alakult!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!