Jogosan vagyok mérges (babakelengye kérdés)?
Szánalmas egy sógornőd van! Ha valami hiányzik akkor a turit tudnám ajánlani, mert nagyon jó cuccok vannak nagyon jó áron!
Dühöngd ki magad, aztán zárd le az ügyet, de ha legközelebb esetleg segítség kéne neki akkor ez jusson eszedbe!
Sok szerencsét a továbbiakban!
köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok. szerencsére a költségesebb dolgok megvannak, a maradékot meg majd megveszem használtan, annyi azért kerülni fog.
szép estét mindenkinek!
Ezért mondják, hogy közös lónak túrós a háta.
Egyébként nem semmi, ami szöveget levágott a sógornőd. Azt mondjuk nem értem, hogy ha olyan az@rok a cuccok, miért ajándékozta tovább. MEg hogy miért nem tudnak vigyázni a cuccokra. Leöntötték festékkel? nagyon gáz.
Én írtam, hogy kaptam a párom testvéreitől ruhákat. Itt áll 3 zsák babaholmi, amit nem használok, mert 1. nem tetszenek 2. félek, hogy tönkretennénk. A fiam a negyedik gyerek, aki hordaná, szóval okvetlenül sérülnének, és akkor ugye pótolni kellene, de most vegyek új ruhákat ahelyett, amik lemállanak a gyerekről?
Úgyhogy most minden bedobozolva, zacskózva áll...alig várom, hogy visszaadjam. Foglalja a helyet. De soha, álmomban nem jutna eszembe, hogy szétosztogassam, nem az enyém, nem rendelkezem felette.
Sajnálom, hogy így alakult, de nem idegeskedj. Könnyű szülést, szép babázást!
Teljesen jogos.
Sógorom felesége is ezt csinálta, csak ő nem elajándékozta, hanem eladta...
Mi meg vettünk meg mindent, anyósom és sógornőm meg sajnálja, mert régi szép holmik voltak, és emlékek ráadásul.
És az öcséd egyébként erre mit mondott?
Azért ehhez a megmozduláshoz vastag bőr kell...
Hozd el a holmikat a férjeddel. Egyedül ne menj, mert képes lesz neked ugrani és balhézni, legyen veled valaki, aki leállítja, te ne idegesítsd fel megad (nagyon).
Ha valami nagyon sz@r, azt nyugodtan hagyd ott.
Ha pattog, valóban kérdezd meg, akkor neki miért volt jó, ha annyira tróger minden cucc?
Nézd meg a turikat a ruhákért, esetleg keress itt:
+ teszvesz, vatera.
És kerüld el nagy ívben a sógornőt, viszont anyukád, mint anyós nyugodtan kioszthatja az öcséddel együtt. Elvégre egy család és a béke nem azt jelenti, hogy mindenki lenyel valakitől mindent, hanem értelmesen lerendezni a konfliktusokat.
Persze nem mindenkivel lehet, az én sógorom felesége is egy "fekete lyuk" nekem.
Nagyon sajnálom a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!