Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Olyan mérges vagyok, hogy...

Olyan mérges vagyok, hogy sírni tudnék! Majd felrobbanok! Ti mit tennétek? (férj)

Figyelt kérdés

Rendes amúgy a férjem, meg minden...csak ma készültem, hogy valentin nap (nem ajándékkal, csak hogy készítek finom kaját, vettem bort, és kicsinosítom magam). Erre most (du. 3 órakor) közli, hogy főzést szerveztek a munkahelyén és később jön haza!! Szerintetek???

És ezt már tuti tudta tegnap is....

Nektek ez hogy esne???

Azt hiszem hagyom a fenébe az egész készülődést, nem készülök én semmivel!! De ha hazajön, nem tudom, hoyg mit csináljak....és olyan társaság, amitől félek, hogy nehogy belehúzzák az ivásba, mert ha úgy jön haza én felrobbanok!!

2012. febr. 14. 15:09
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

"Ha a kérdező és a férje ünnepli a Valentin napot, "

Még nem írta hogy mindig megtartották-e ezt a napot, vagy csak újítani akar a kérdező!

2012. febr. 14. 15:32
 12/30 A kérdező kommentje:

Annyira nagy feneket nem kerítettünk a dolognak sosem, nem ajándékoztunk pl.

csak annyi, hogy együtt töltöttük az estét, vacsiztunk egy jó és koccintottunk, "Boldog valentin napot, szeretlek".

Ennyi.

2012. febr. 14. 15:33
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Na ilyenkor szokott előfordulni,hogy asszony kiakad, hisztizik, közben a férj meg valami meglepetéssel készült volna!:)

Egyébként én sem tartom semmire ezt a Valentin napot, de úgy vagyok vele,hogy ha már egy pár "tarja", akkor azt mindketten akarják. Nekem annál szánalmasabb nincs, amikor a baráti körben a nők már napokkal előtte hangoztatják a férjüknek,hogy "nemsokára Valentin, vigyél el majd vacsizni, lepjél meg stb"!

A pasik meg ülnek és látszik az arcukon,hogy na még egy hülyeség!

Persze más az,ahogy a pasinak mondjuk magától jut eszébe a dolog!

2012. febr. 14. 15:34
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként tényleg lehet, hogy csak készül valami meglepivel, ami miatt nem ér haza időben, Te meg hisztikézel. Szerintem ne tedd, ha már elmúltál 16.

Nincs elszúrva a nap, ha nem szúrod el.

2012. febr. 14. 15:47
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem említsd meg neki, ha beszéltek, hogy Valentin nap alkalmából gondoltad, romantikáztok ma este, és kb. mikor jön haza a buliból. Beszéld meg vele, hogy 10-re azért érjen haza, addigra leteszed a gyereket, befekszel egy kád forró vízbe, egy jó kis könyvvel, és mikor haza ér a vacsi helyett pezsgőzhettek, ehettek sütit, megmaszírozhatjátok egymást aztán meg lesz ami lesz.

Az én férjem vidéken dolgozik, holnap jön haza (tegnap reggel ment) így holnap estére behűtök egy pezsgőt és remélem hogy a gyerekek gyorsan kidőlnek majd és mi ébren tudunk maradni.

2012. febr. 14. 15:49
 16/30 A kérdező kommentje:
Azt mondta a telefonban, hogy 6-ra hazajön...kíváncsi leszek rá.
2012. febr. 14. 15:52
 17/30 A kérdező kommentje:

Tudjátok, inkább az a rossz, hogy nekem sosincs hová készülni, mert itthon vagyok a picivel, aki imádok és jó is vele, hálás vagyok érte, hogy itthon lehetek vele, mert ezek az idők sosem fognak visszatérni.

Csak most úgy látszik mégiscsak kijön rajtam az, hogy a férjem jön-megy, még buliba is hívják, én meg itthon "poshadok". A napi séta a kicsivel azt annyi.

Egyedül vagyok itthon, minden nap. Végre vmi apropó lett volna, hogy készüljek, és erre szól, hogy késik. Amúgy is alig van itthon, nemhogy még amit együtt tölthetnénk időt, abból is elvesznek az ilyen alkalmak.

Szóval most különösen rosszul esett.

2012. febr. 14. 15:56
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Most megsajnáltalak!:)

De tényleg! Gondolom milyen lehet!

De akkor miért nem ezt mondod neki? Hogy végre egyszer te is készülsz, vársz valamit, legyen szíves jöjjön haza. De nyugodtan. Mert, ha rátámadsz el van cseszve az egész este!

2012. febr. 14. 16:02
 19/30 A kérdező kommentje:
Igen, majd este elmondom neki, mostmár mindegy.
2012. febr. 14. 16:04
 20/30 anonim ***** válasza:
53%

Én is gyesen vagyok a kicsivel, mégsem hisztizek ilyesmiken, pedig mi is tartjuk a Valentin-napot. Ne hagyd, hogy agyilag beszűkülj, mert az sosem vezet jóra. Minden kommentedből süt a sértettség (kivéve utolsót), hogy "na, kíváncsi leszek, majd adok én neki" stb.

Ne legyél tipikus otthonülő hárpia, mert az csak rontani fog mindenen. Különben is, a Valentin-nap éjfélig tart, még bőven van időtök :)) Másik: a romantikázás úgyis csak a gyerek altatása után jön el, addigra tuti itthon lesz.

Ne hagyd, hogy ennyire beszűkölj, mert ez a része bizony agyban dől el. Onnan tudom, hogy ugyanabban a cipőben járok, mint Te, csak engem nem zavarnak az ilyen dolgok :) Pedig tényleg, mi is szeretjük ezt a napot :) De mi este, a gyerek altatása után kezdjük el.

2012. febr. 14. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!