Ti szólnátok ezért a szomszédnak? Olyan mérges vagyok.
A szomszéd felújít és ablakot cserél. Pár napja pont alvásidőben valami brutál hangos fúróval fúrtak, meg kalapáltak, akkor felmentem és udvariasan megkérdeztem mire számítsak meddig tart, és megkértem ha máskor ilyet tervez szóljon, mert elmegyünk a nagymamához aznapra, hogy tudjanak aludni a gyerekek (1 és 3 éves).
Erre ma, épphogy elaltattam őket ebéd után, megint betonfúró, kalapálás, csattogás. Nagyon mérges vagyok. Mibe tartott volna becsengetnie reggel, hogy ma is pont alvás időben tervezi lebontani a házát és menjünk el? ... Mind a két gyerek kb 10 perc után felébredt, versenyt sírnak... most megnyugodtak, de nagyon fáradtak, meg ebben a zajban vissza se tudom altatni őket. Ti szólnátok? Inkább konfliktus kerülő típus vagyok, de most ez nagyon feldühített... :(
Ne a szomszed alkalmazkodjon mar hozzad, mert te szultel ket gyereket!
Es ha nem tudta mikor kapja meg a furot ?
Es ha a munkas delelott 10 kor telefonalt, hogy most tud jonni ?
Es ha elotte szoltak nekik, hogy csinaljak meg gyorsan mert kell a furo?
Este 10 ig ugy zajong ahogy akar, fuggetlen attol, hogy te hanyszor szultel.
Nézd, de ha az én gyerekem csinálna valamit, akkor mindenki itt osztaná az észt, hogy nehogy már a szomszéd hallgassa a gyerekeimet...
Ha 10-kor szóltak neki, jöjjön le 10-kor, vagy dobjon be egy cetlit, vagy írja ki a postaládánkra.
Ja, hogy te az a típus vagy, akinek csak igaza lehet.
Ok, értem.
Lehet nem ő volt hanem egy munkás. Megkapták a kulcsot, de az instrukciót nem, hogy szóljanak.
Látatlanul nem szabad mérgelődni.
Amúgy velünk is volt ilyen. Meg tudtam volna ütni őket... De közben elfogadom, hogy hát ez van. A környéken 2 lakópark is épül, nekik is kell dolgozni, pedig aztán ott biztos több gyerekes van. Nagyon zavaró, de érthető.
Amikor velünk volt hasonló eset, én direkt levegőn altattam a fiam (oké, ő egyedül van). Elmentünk sétálni, csendes helyre, valahova ahol tudom lenyugszik annyira, hogy a babakocsiban (vagy autóban) elalszik.
Szerintem a kérdező nem kért lehetetlent.
A helyedben én is mérges lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!