Ti szólnátok ezért a szomszédnak? Olyan mérges vagyok.
A szomszéd felújít és ablakot cserél. Pár napja pont alvásidőben valami brutál hangos fúróval fúrtak, meg kalapáltak, akkor felmentem és udvariasan megkérdeztem mire számítsak meddig tart, és megkértem ha máskor ilyet tervez szóljon, mert elmegyünk a nagymamához aznapra, hogy tudjanak aludni a gyerekek (1 és 3 éves).
Erre ma, épphogy elaltattam őket ebéd után, megint betonfúró, kalapálás, csattogás. Nagyon mérges vagyok. Mibe tartott volna becsengetnie reggel, hogy ma is pont alvás időben tervezi lebontani a házát és menjünk el? ... Mind a két gyerek kb 10 perc után felébredt, versenyt sírnak... most megnyugodtak, de nagyon fáradtak, meg ebben a zajban vissza se tudom altatni őket. Ti szólnátok? Inkább konfliktus kerülő típus vagyok, de most ez nagyon feldühített... :(
Csapd le a villanyóráját, jó nap bunkó ha direkt előre szóltál neki, hogy jelezze mikor fúr.
Egy nap alatt nem végeztek?
Hát nem este 10-kor vagy hajnal 5-kor csinálja..
Nem csöngethetne mindenhova be.
Szerintem kár ezen izélni..
Volt ilyen és nem, nem szóltam.
Most pedig mi felújítunk, és remélem, senki se szól be. Kiírtuk a liftajtóra, szóltunk a gondnoknak és pár közvetlen szomszédnak, de nem fogunk csak azért leállni déltől 3-ig (ez majdnem a fél munkanap), mert van kisgyerek (a miénken kívül is) a házban. Dupla annyi idő és pénz lenne így a felújítás.
Ennél nagyobb tragédia ne érjen.
Az is túlél ilyeneket, akinek nincs nagymama vagy 300 km-re van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!