Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti szólnátok ezért a szomszédn...

Ti szólnátok ezért a szomszédnak? Olyan mérges vagyok.

Figyelt kérdés

A szomszéd felújít és ablakot cserél. Pár napja pont alvásidőben valami brutál hangos fúróval fúrtak, meg kalapáltak, akkor felmentem és udvariasan megkérdeztem mire számítsak meddig tart, és megkértem ha máskor ilyet tervez szóljon, mert elmegyünk a nagymamához aznapra, hogy tudjanak aludni a gyerekek (1 és 3 éves).

Erre ma, épphogy elaltattam őket ebéd után, megint betonfúró, kalapálás, csattogás. Nagyon mérges vagyok. Mibe tartott volna becsengetnie reggel, hogy ma is pont alvás időben tervezi lebontani a házát és menjünk el? ... Mind a két gyerek kb 10 perc után felébredt, versenyt sírnak... most megnyugodtak, de nagyon fáradtak, meg ebben a zajban vissza se tudom altatni őket. Ti szólnátok? Inkább konfliktus kerülő típus vagyok, de most ez nagyon feldühített... :(

2018. júl. 27. 13:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/103 anonim ***** válasza:
70%

" Amúgy meg ennyiben igenis alkalmazkodjon."

Ki vagy te , az angol kiralyno ?

2018. júl. 27. 14:15
 22/103 anonim ***** válasza:
81%

Egy papirt kitehetett volna hogy felújít. Nem várhatod el hogy mindenhova becsöngessen, nálatok gyerekek a másik helyen tv-t néznek a harmadik lehet most jött haza éjszakàs műszakból.

Értrm a problémát de nem lehet mindenkinrk kedvében jàrni a melósok gondolom akkor dolgoznak. Fölösleges ezen treniroznod magad. Zaj jöhet máshonnan is pl a szembe lévő házban ha ablakcsere van az is hallatszik pláne nyáron nyitott ablaknál.

Ha zavar titeket ami érthető akkor menjetek sűrűbben nagymamához.

Ti is fogtok felújítani akkor szembesülsz majd hogy csak zajjal lehet és bizony napközben.

2018. júl. 27. 14:16
 23/103 anonim ***** válasza:
79%

Nincs igazad. Ez még ugyanaz a felújítás, miért rohangálna hozzád, amikor már tudod?

Csinálja amikor tudja, amikor van munkás, nyilván siet amennyire tud. Senki se szereti húzni vonni.

2018. júl. 27. 14:17
 24/103 A kérdező kommentje:
21 - nem, csak társadalomban élek, ahol az emberek alkalmazkodnak egymáshoz. Ha én nem hagyom a gyerekemet az ajtaja előtt üvöltözni mondjuk, akkor ő is bedobhat egy cetlit.
 25/103 anonim ***** válasza:
64%

A gyerek kibírja, ha pár napig máskor alszik. Attól, mert szültél, nem kell senkinek hasraesnie előtted!

Ők DOLGOZNAK - veled ellentétben -, és nyilván jobb dolguk is van, mint felcsengetni hozzád - akkor meg azon problémáznál, hogy miért reggel nyolckor csengetnek, miért nem tízkor.

Volt ilyen szomszédunk, a falra másztunk tőle. Mi építkeztünk - tetőt cserélni érdekes télen :D -, az meg folyamatosan vergődött, hogy miért kalapálunk, ácsolunk napközben, mikor ő altatná a "babócát".

Nem akartunk bunkók lenni, így csak mosolyogtunk egyet.

26/103 anonim ***** válasza:
32%
Szomorú, hogy tele van az ország érzéketlen tuskókkal. :(
 27/103 A kérdező kommentje:
23 -mert közben elteltek napok, nem tudhattam, hogy mikor csinálja ezt a szobát? Ezt le is írtam. Amikor fent voltam múltkor akkor sem mondta, hogy mondjuk két hét múlva tervezik a következőt.
2018. júl. 27. 14:18
 28/103 anonim ***** válasza:
73%

24-es, DE, pontosan az a bajod... miért kellene szólnia?

Az ő dolga. TUDOD, hogy felújít, ha van eszed tudod, hogy az nem egy napig tart!

Feleslegesen vergődsz és ezzel az erővel bárki rájuk szólhatna, mert mindenkinek lenne valami oka rá.

Nálunk meg három napja szvattyúzzák a lefolyókat, kbm intha ütvefúrnának, mégsem nyávog senki. Meg kell csinálni, kész, majd befejezik.

2018. júl. 27. 14:19
 29/103 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudom laknak e alattatok melletetek de a gyerek zsivongásnak játékdobálásnak, hisztinek, is van hangja. Te is előre szólsz a szomszédnak ilyenkor? Egx lakásfelújítás pár hét alatt megvan bírjátok ki.

Írom úgy hogy nyitva az ablak és mivel lakótelepen lakunk a szembe házba valamit fúrnak és én is két gyerelkel vagyok itthon.

2018. júl. 27. 14:20
 30/103 anonim ***** válasza:
39%
Döbbenet. Aki itt oltogatja a kérdezőt az mind ugyanígy leszarja ha a szomszédja szépen megkéri valamire? Hát ezért tart itt a világ, mert leszarják egymást az emberek. És láthatólag ez senkinek sem fura, mindenki azon van kiakadva hogy a kérdezőnek ez nem tetszik.... Nem a kérdezővel van a baj bizony...
2018. júl. 27. 14:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!