A valóságban is ennyire összetartóak az anyukák, vagy csak itt tudnak összefogni valaki ellen, és porig szidni?
Feltettem egy kérdést, hogy kint voltam a parkban, és ordított a két gyerek, és nem szólt rá az egyik anyja sem, és miért nem képesek rá szólni.
És leoltottak itt, hogy "Te is ordítottál kicsinek, sajnálom anyukádat, mi közöd hozzá más hogy neveli gyerekét? Remélem neked is ordítós gyereked lesz! Szánalmas vagy! Költözz egy tanyára, ott nem lesz gyerek! Azt hiszed neked jogod van megmondani más mit csináljon???"
Öröm volt látni a sok vérengző anyukát hogy összefogtak! :D
20on akárhány válaszból egy se jött ami kedves lett volna!
A valóságban is ennyire összetartóak, és az utcán összefognának valaki ellen, vagy csak itt tudnak valakit névtelenül progi szídni? :)
Ez ugy mukodik ha az egyik leirja a mocskos velemenyet a tobbi is batorsagot kap kezdi o is. Mikor mar jo par ilyen komment szuletett eszukbe se jut sokaknak h kedveset irjanak inkabb ratesznek meg egy lapattal.
De am vannak tenyleg olyan kerdesek h egyertelmu h mindenkinek egy a velemenye, talalkoztam ilyennel es en se tudtam volna kedvesen irni hiszen olyan vol a kerdezo felfogasa es stilusa is.
A te kerdesedet en sem lattam. Igy erdemben nem tudok valaszolni h miert estek neked.
Am egy anonim oldalon mindenki batrabb mint szemtol szembe.
Ennek nem sok köze van a szülőséghez. Bármelyik másik kategóriában is nagyon össze tudnak fogni az emberek, ha egy másiknak be kell szólogatni. Bár az olyan kérdéseket sem értem, hogy "miért nem képesek" erre vagy arra, elvégre az ilyen kérdések feltevésétől nem oldódik meg a probléma, meg amúgy is, szerintem ez nem valami nagy horderejű dolog.
De visszatérve az aktuális kérdésre, azért az anyukák nem alkotnak olyan homogén masszát, mint itt, a neten.
Ha ez az a kérdés amiről szó van:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
akkor itt nem az összefogás volt a lényeg, csak szimplán leírták neked a véleményüket.
Mert nyilván erre egy kisgyerekes anya nem fogja a buksidat simogatni, hogy "ejj, te szegény, igazad van, majd hangtompítót szerelek a kölkömre, hogy te nyugodtan mélázgathass a parkban".
De látom mély nyomot hagyott benned, ha még mindig ezen rugózol.
Esetleg tedd fel egy másik kategóriában, hátha ott megértik a problémádat.
1 válaszoló vagyok . "Szerintem nem tartanak össze,,
Nah várj más szerintem egy nyaraló helyen ha ordít valaki ahova tényleg piheni megy az ember.
Viszont a játszótéresben egészen nincs iagazad szegény gyerek mivan ha tényleg panelba lakik és ott kussba kell lenni a szomszédok miatt? Had élje már ki magát az a gyerek. Viszont ha tényleg végig ordítja az utcát az gáz mert akkor az anyja nagyon hülyén neveli.
1 es és ucsó válaszoló vagyok végig olvastam ott a válaszokat és a kérdésed is!!
2 gyermekes anyuka vagyok . Végig olvastam az összes választ.
Volt egy válaszoló aki írta hogy te kérdező tuti nem lehetsz szülő mert akkor nem írod ki ezt a kérdést szerintem nagyon igaza van egy szülő ilyet nem ír ki kérdésnek.
Játszótér szerintem pont az a hely ahol egy gyereknek ki kell élnie magát. Jó persze ha síkit az a gyerek és nem szól rá az anyukája haza fele menet az kicsit gáz , mert szerintem akkor elég hülyén neveli a gyerekét.
Az én kislányom soha nem csinált ilyet hogy végig ordította az utcát. Soha sehol nem rendezett semmi sem.
Ha rosszul viselkedett elmagyaráztam neki hogy ezt nem szabad normálisan nem ordítva és lám megértette. Szerintem nevelés kérdése az egész!!!!! Szerintem ha olyan helyen vagyunk mint példul bevásárló központ ott azért legyünk már tekintettel másokra is de szerintem az utcán is bárhol !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!