Ti szólnátok ezért a szomszédnak? Olyan mérges vagyok.
A szomszéd felújít és ablakot cserél. Pár napja pont alvásidőben valami brutál hangos fúróval fúrtak, meg kalapáltak, akkor felmentem és udvariasan megkérdeztem mire számítsak meddig tart, és megkértem ha máskor ilyet tervez szóljon, mert elmegyünk a nagymamához aznapra, hogy tudjanak aludni a gyerekek (1 és 3 éves).
Erre ma, épphogy elaltattam őket ebéd után, megint betonfúró, kalapálás, csattogás. Nagyon mérges vagyok. Mibe tartott volna becsengetnie reggel, hogy ma is pont alvás időben tervezi lebontani a házát és menjünk el? ... Mind a két gyerek kb 10 perc után felébredt, versenyt sírnak... most megnyugodtak, de nagyon fáradtak, meg ebben a zajban vissza se tudom altatni őket. Ti szólnátok? Inkább konfliktus kerülő típus vagyok, de most ez nagyon feldühített... :(
51 - Gizike pontosan ezt csinálta a múlt alkalommal. Szövegértés ugye.
52 - kölyköd maximum neked van
Neked van igazad. Megkérted, külön, normálisan. Ha erre ő azt felelte, hogy “oké persze, szólok” akkor egy patkány ,hogy nem szólt. Mondhatta volna azt is, hogy “ne haragudj, nem leszek itt vagy nem tudom, hogy fogunk haladni, nem tudok külön szólni”. Gondolom akkor automatikusan mész a mamahoz. Így viszont gaz. Tényleg sokat itt a tuskó. Engem ha a szomszéd megkér valamire, és igent mondok, a minimum h betartom a szavam. Vagy elküldöm azzal, h nem és kész. Nem kert lehetetlent csakis annyit h szóljon. Ennyi.
Ez a gyereket szultel, nem dolgozol stb ócsárolás meg külön undorító.
Hál'isten nincs, de ha lenne, akkor felnőtt módjára megoldanám, ahelyett, hogy itt sírok a neten, hogy gonosz szomszéd fúrni mer.
Remélem ősszel is lesz egy lelkes felújító a házban
Jézus! Ide tényleg idióták járnak!!! Szövegértés nuku, de a pofája mindnek akkora mint a bécsi kapu!!! Egy lakóközösségben vannak szabályok. Az egyik pont az, hogy ha bárminemű “rendezvényre” készülök, akkor arról értesítem a lakóközösséget. Tehát fogok egy nyamvadt papírt, és kiírom a hirdetőtáblára hogy ekkor és ekkor ezt fogom csinálni!!! Nekünk benne van a bérleti szerződésünkbe ez. Itt nem arról van szó hogy hanyatt kell esni a kérdezőtől mert szült két gyereket, hanem arról van szó, hogy értesítem a lakóközösséget hogy zajongani fogunk!!!
Nálunk már az esemény elött minimum 1mappal ki van függesztve hogy SORRY, HOLNAP EGÉSZ NAP KÖLTÖZÜNK A 4B LAKÁSBA, AZ ESETLEGES ZAJONGÁSÉRT ELNÉZÉSÜKET KÉRJÜK! Ennyi. EMPÁTIA!!!!!!!!!!!!!!!! De azt látom hogy az sok emberből kiveszett ! 👍
"Én fordított esetben betartom az ígéretem." => A válaszolók színvonalához mérten erre hamarosan megkapod, hogy neked könnyű, mert te otthon vagy, semmi dolgod, csak a kölykök, és ráérsz megjegyezni az ígéreteid, bezzeg más dolgozik, tőlük nem elvárható...
Már én is rájöttem, itt nem érdemes kérdezni, úgyis te jössz ki szarul.
Azt nem érted kérdező, hogy nem életszerű a kérésed.
Rábólintott, oké, de újítottál már fel lakást úgy hogy benne laksz?
Az maga a káosz.
Pakolsz, csomagolsz, takarófóliázol, egy talpalatnyi üres hely nincs a lakásban, közben ide szaladj, oda szaladj, papírok... Teljesen normális, hogy kimegy a fejéből, hogy jaj, Mucikának is szólni kellett volna.
Mucika úgyis rájön, ha meghallja.
Egyébként mennyire lettél volna előrébb, ha 5 perccel a fúrás előtt lenegy?
A gyerekeket már úgyis letetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!