Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nő létemre elég szörnyű, hogy...

Nő létemre elég szörnyű, hogy így gondolom?

Figyelt kérdés

Szóval, lényegesen a terhességre, szülésre gondolok. Egyszerűen taszít a gondolat, hogy 9 hónapig fejlődik bennem egy élőlény és mikor eljön az idő "kiszakad" belőlem. Maga az egész dolog. Az hogy hónapokon át leszív rólam minden vitamint, plusz kilók, megannyi nyavalya...a szülés meg aztán... :S ha belegondolok a menetébe már hányingerem van, hogy több centiméter átmérőjű gyerek jön ki belőlem (és akkkor ott szakad meg vérzik minden :S) ott, ahova csak örömszerzés végett "mászkál be" a párom :) vagy pedig max egy tampon van fent. Tudom, hogy anyukám engem is megszült, és nem lennék itt és nem írnám ki a kérdést, ha ő nem viszi ezt végig. De mégis annyira visszataszít az egész gondolata. Ráadásul a gyerekekkel sem tudok mit kezdeni, a falra tudnék mászni ha a buszon üvölt a gyerek, vagy ha jönnek ismerősök az 1-2 éves gyerekeikkel és pesztrálni kell őket...egyszerűen nincs türelmem hozzájuk...ehhez képest a kortársaim nagyrésze meg majd elalél meg visítozik, ha meglát egy kisbabát..én meg abszolút az ellentéte vagyok nekik...úgy érzem semmi ösztön nincs bennem a gyerekek iránt :S és hogy ezt pedig elvárja a társadalom egy nőtől, szerintem még ma is. Főleg az idősebbek, de én úgy látom, hogy még a fiatalabbak nagy része is. és látom, hogy mennyi házasság tönkremegy a gyerek megszülése után, a pasi nem akar szexet, vagy a nő nem kívánja, nincs idejük egymásra...ahh...bennem van a hiba?

20/L

2010. febr. 7. 00:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/106 A kérdező kommentje:
egyébként, így belegondolva elég bizarr, hogy valaki fejlődik benned :) de egyelőre (inkább kihangsúlyozom így :)) engem is taszít ez a gondolat is. szerintem félelmetes, ahogy mozog meg minden. de hát, nem ez a legnagyobb gondom vele, hanem amiket fentebb leírtam. ez biztosan abból fakad, hogy a gyerekek sem váltanak ki belőlem pozitív érzelmeket...pedig kiskoromban imádtam babázni, rengegeteg babám volt, lányos lány voltam, még azt sem mondhatjátok, hogy rosszul szocializálódtam akkor :D ... szóval nemtudom igazából, hogy miért lehet igazából..furcsa...
2010. febr. 7. 00:46
 22/106 A kérdező kommentje:
megköszönném ha nem minősítenétek a párom. jelenleg ő a férfi az életemben, és nem egy furkó férfi. úgy érzem elég normális kommenteket irogatok ide, talán nem nagy elvárás az, ha normálisan válaszolnak egyesek. megint csak azt a következtetést tudom levonni, hogy Magyarországon vagyunk...
2010. febr. 7. 00:48
 23/106 anonim ***** válasza:
56%

ezen a férgen annyira jót röhögtem! :DD

(a többi válaszoló is érthetné jobban a humort)

2010. febr. 7. 00:49
 24/106 anonim ***** válasza:
26%
00.45, te milyen végtelenül ostoba vagy :D
2010. febr. 7. 00:49
 25/106 anonim ***** válasza:
48%

A nejemben is fejlődik valaki, nekem nem a bizarr szó jut eszembe róla....

Te már eldöntötted, hogy nem kell saját poronty neked, mert rühelled a kis sz*rháziakat. Akkor miért lovagolsz a témán? Megértést vársz? Támogatást? Egyetértést? Ehh.

2010. febr. 7. 00:50
 26/106 anonim ***** válasza:
11%
Arra a 0.45-ösre gondoltam aki a furkó férfit írta :)
2010. febr. 7. 00:50
 27/106 anonim ***** válasza:
34%
Én vagyok az. Miért lennék ostoba?
2010. febr. 7. 00:52
 28/106 A kérdező kommentje:

leginkább tapasztalatokat és értelmes gondolatokat várok. ami ebben a témában elég ritka, főleg ha olyan emberrel kell megosztani, aki jelenleg így áll a kérdéshez. nem várok megértést, sem pátyolgatást, semmi ilyet. és beigazolódik, amit írtam, a társadalmi elvárás :) ha én így gondolom akkor egy szutyok vagyok nyilván... :) mindegy.

a 2. 00:45-nek nagyon köszönöm a hsz-át, már mondták nekem is páran hogy lehet idővel változik ez. lehetséges, hogy nálam is így lesz.

2010. febr. 7. 00:53
 29/106 anonim ***** válasza:
67%
Nah látom szabadulnak ide a Kismamák meg a kispapák anyázni... Kérdezőnk bevállalja az érzéseit... ez dícséretes. És ha nem akar gyereket az az ő döntése. Százszor felnőttebben gondolkodik, mint azok akik 3-4 gyereket szülnek 40nm-re, aztán kéregetnek és szidják az államot, hogy nincs mit enni...
 30/106 anonim ***** válasza:
51%

"megint csak azt a következtetést tudom levonni, hogy Magyarországon vagyunk..."

Erre van egy nagyon kézenfekvő mondat....

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!