Miért nem gondolok 20on éves nő létemre a gyerekvállalásra?
26 évesen még én is így voltam vele, aztán 27 évesen meg már másképp láttam és azóta született is egy babám. Tök jó. :)
Ne aggódj, 23 évesen még fiatal vagy, hiába vagy már felnőtt. Nem gondol minden nő egyből az anyaságra, de nem is kell. Majd eljön az idő, úgyis érezni fogod. S ez nem időhöz kötött, hanem érzelmekhez.
Szerintem teljesen normális, 20 egy -két évesen.
Rohadtul nem érdekelt a gyerekvállalás, ha arra gondoltam, hogy éjjel fel kell kelni,a hideg is kirázott.
28 évesen szültem az elsőt, ő sem volt tervezett, szívem szeritn 30 felett szültem volna.
A másodikat 37 évesen szültem
dfe , hogy mondjak valamit, a mai napi nem nagyon érdekel már gyrek, a sajátjaimon kíbül
Nem kell evekkel korabban vagyni a gyerekre. Meg kell erni ra.
Nekem hiaba volt mindig stabil kapcsolatom, eszembe sem jutott a gyerekvallalas 24 evesen sem szinte. Majd szinte egyik naprol a masikra a ferjem feldobta a temat, gondolkodtunk, beszelgettunk, bizonytalankodtam 1-2 honapon at es belevagtunk. 26 evesen mar 2 gyerekes anya voltam, amit azota sem bantam meg.
én még terhesen sem gondoltam rá olyan idillien mint a filmekben:)
Aztán amikor megszületett a lányunk majd megőrültem érte, és ez azóta is tart:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!