Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nő létemre elég szörnyű, hogy...

Nő létemre elég szörnyű, hogy így gondolom?

Figyelt kérdés

Szóval, lényegesen a terhességre, szülésre gondolok. Egyszerűen taszít a gondolat, hogy 9 hónapig fejlődik bennem egy élőlény és mikor eljön az idő "kiszakad" belőlem. Maga az egész dolog. Az hogy hónapokon át leszív rólam minden vitamint, plusz kilók, megannyi nyavalya...a szülés meg aztán... :S ha belegondolok a menetébe már hányingerem van, hogy több centiméter átmérőjű gyerek jön ki belőlem (és akkkor ott szakad meg vérzik minden :S) ott, ahova csak örömszerzés végett "mászkál be" a párom :) vagy pedig max egy tampon van fent. Tudom, hogy anyukám engem is megszült, és nem lennék itt és nem írnám ki a kérdést, ha ő nem viszi ezt végig. De mégis annyira visszataszít az egész gondolata. Ráadásul a gyerekekkel sem tudok mit kezdeni, a falra tudnék mászni ha a buszon üvölt a gyerek, vagy ha jönnek ismerősök az 1-2 éves gyerekeikkel és pesztrálni kell őket...egyszerűen nincs türelmem hozzájuk...ehhez képest a kortársaim nagyrésze meg majd elalél meg visítozik, ha meglát egy kisbabát..én meg abszolút az ellentéte vagyok nekik...úgy érzem semmi ösztön nincs bennem a gyerekek iránt :S és hogy ezt pedig elvárja a társadalom egy nőtől, szerintem még ma is. Főleg az idősebbek, de én úgy látom, hogy még a fiatalabbak nagy része is. és látom, hogy mennyi házasság tönkremegy a gyerek megszülése után, a pasi nem akar szexet, vagy a nő nem kívánja, nincs idejük egymásra...ahh...bennem van a hiba?

20/L

2010. febr. 7. 00:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/106 A kérdező kommentje:
csak most láttam az alattam lévő kérdést, hogy hasonló, elnézést,egyébként én nem az a kérdező vagyok.
2010. febr. 7. 00:18
 2/106 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem egymással beszélgessetek, mert egyidősek is vagytok és érzelmileg hasonlóan gyerekek. Jól megértenétek egymást.

Nem az a baj, ha egy nő nem akar gyereket (ez mindenkinek szíve joga és nem is mindenki alkalmas rá) de ahogy írtál az egészről... Nem szeretném a majdani gyerekedként hallani, hogy anya ilyen "szerettel" várt és a szülést is így élte át. persze, nem lehet kellemes, én is félek tőle, de ez egy percig nem tart vissza attól, hogy gyerekem legyen.

2010. febr. 7. 00:23
 3/106 anonim ***** válasza:
61%
"szerettel" = "szeretettel"
2010. febr. 7. 00:24
 4/106 anonim ***** válasza:
59%

Én is így vagyok, ide neke idegen gyerek oké, eljátszok velük, mintha én is 4 lennék.

De úgy érezném terhesen hogy vmi féreg van bennem, egyszerűen tabletta mellett is félek h mi van ha terhes leszek, mert nem birnám h nő a hasam, hogy lefogytam 20 kilót, és visszajön, és tönkremegy újra az alakom, amivel szenvedte,, hogy kinyúlika bőröm....:S vagy esteleg fogaim, meg ki tudja mit roncsol le még szervezetemben 8 mármint vitaminelvonás miatt )

meg h bennem mozogjn fúúúúúú

persze aki terhes, és/ vagy szült, elhiszem h másképp látja és jön mondani, hogy jajj de buta vagy.

gondolom majd akkor én is úgy látom, de most 22 évesen úgy érzem hogy ez az időpont még 8-10-12 év múlva lesz minimum . Előbb nem lennék rá képes.

2010. febr. 7. 00:25
 5/106 A kérdező kommentje:
:) megnyugtat, hogy 20 évesen nem kell halálkomolynak lennem, bóknak veszem a gyerek megjegyzést, egyébként is besavanyodott világban élünk, lehet jobb is így. ettől függetlenül nem érzem magam érzelmileg is gyereknek. eddig minden rendben volt az érzelmi életemmel, majdnem 5 éves kapcsolatom van, de ez a gyerek kérdés sosem merült fel (még tanulok)...viszont én észrevettem magamon, hogy nem váltanak ki belőlem a gyerekek érzelmek. ettől én nem érzem magam kevesebbnek a többi nőnél, de a társadalom ezt nem így értelmezi. ezért is frusztrál. egyébként megköszönném az építő kommenteket és mellőzném az olyanokat, amelyikek ennyiből ítélnek meg egy lányt :) ez csupán egy probléma az életemből, mást nem tudtok rólam :)
2010. febr. 7. 00:28
 6/106 anonim ***** válasza:
62%
Amíg egy gyerekre féregként gondolsz, addig bízom benne, hogy valóban véd a gyógyszer....
2010. febr. 7. 00:29
 7/106 anonim ***** válasza:
55%

"bóknak veszem a gyerek megjegyzést" "ettől függetlenül nem érzem magam érzelmileg is gyereknek"

Akkor mit is vettél bóknak? Ami nem illik rád?

Amúgy attól, hogy valaki nem egy parazitaként gondol egy gyerekre, még nem jelenti azt, hogy besavanyodott lenne...

2010. febr. 7. 00:30
 8/106 anonim ***** válasza:
41%
Ne haragudj, hogy válaszoltam a kérdésedre. Ja, hogy akkor nem kellett volna kérdést kiírni és véleményt kérni, ha nem kérsz a válaszokból? Akkor írd ki, hogy csak olyanok írjanak, akik egyetértenek velem és helyeselnek.
2010. febr. 7. 00:31
 9/106 anonim ***** válasza:
68%

Hmm én is ezt remélem :)

És tudom, hogy talán cinizmusból írtad, de egyszerűen nem tehetek róla.

Régebben akartam. 16 évesen azt hittem hogy 23 évesen anya leszek madj, de megváltoztam, más érdekelt, most butaság lenne ha azt modnanám, hogy okosabb lettem, de más dolgok lettek fontosak, tanulás, munka és az élet élvezete. És ez sztem egyre több mai lányban benne van.

2010. febr. 7. 00:32
 10/106 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem nincs ezzel semmi gond... az első hozzászóló meg játssza itt az eszét. Nem vagyunk egyformák, 20 éves ember már nem óvodás. Az sokkal inkább gyerekes (és ezekből sokkal több van) akik habokra szülik a gyereket, nulla egzisztenciával, egy semmilyen kapcsolatba... Aztán néznek ki a fejükből, és köpködnek, hogy miért nem segít az állam... Tököm tele a sok nyihogós kismamával, hogy írnak a kakcsiról, meg a piscsiről... Soknak mása sincs, mint a gyerek, azt is azért szülte, mert üres volt az élete...

Na ez a gáz, nem amit a kérdező írt!!!!

Rengeteg olyan nőt látok, akik megfogták maguknak a gazdag palit, aztán jól teherbe esnek minél előbb... aztán terhesen meg állandóan panaszkodnak, féltik az alakjukat, utálják már akkor a gyereket, mikor még meg sem született... Na inkább az ilyeneket kéne jól agyonverni...

2010. febr. 7. 00:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!