Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek én gondolom furán?

Szerintetek én gondolom furán?

Figyelt kérdés
Vettünk a kisfiamnak egy szandált,hogy ha menni kell valami olyan helyre,legyen egy szép szandija is.Játszós van neki egy pár.Erre anyósom közli,nehogy már tartogassam,használjam,mert kinövi.És amúgy sem érdekli a dokit,senkit,hogy kopott szandál van a gyerek lábán,hiszen úgyis lerúgja.Tény,hogy ki fogja nőni,na de én sem megyek el az itthoni,kerti cipőmben pl orvoshoz,vagy hivatalos helyre.Akkor a gyerek miért nézzen ki ágrólszakadtnak?
2011. máj. 20. 13:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem igazad van. :)
2011. máj. 20. 13:16
 2/10 anonim ***** válasza:
65%

Nálunk is vannak "szebb" dolgok amik kimenősek,de anyósod ugy gondolhatta h pl. ne csak dokihoz add rá,mert lehet nem is lesz beteg és kinövi ugy h nem is volt rajta-szerintem ha nem játszóra mentek vagy ilyesmi helyre add rá tényleg nyugodtan,attol még nem lesz akkora baja h utána mondjuk dokihoz ne mehessen el benne.

Elöször én is tartogattam a kimenős cuccokat,de mikor kinőtte,sajnáltam h nem hordta...

2011. máj. 20. 13:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is igazad van. Ha van játszós, akkor minek ráadni a szépet játszáshoz?
2011. máj. 20. 13:18
 4/10 anonim ***** válasza:
Nálunk is kettő van. Egy élég viseltes, olcsóbb darab, amiben játszótérre mehet, vagy mikor a dédiéknél vagyunk mehet őrültködni a kertbe. Meg van egy másik, amit máskorra adok rá.
2011. máj. 20. 13:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem,abszolút nem gondolkodsz furcsán.Ezt egyébként nem értem...az én anyósom is ezen volt kiakadva,szó szerint.

Mi felnőttek is tartunk olyan cipőt,papucsot,ami kevésbé csinos,akkor a kisfiamnak nem jár,csak mert kicsi? (ő ezzel érvelt,hogy "óó,hiszen kicsi még,minek neki 2 pár" )Van egy drágább,bőr szandija,amit kb. 3 perc alatt elmotorozna,sajnálnám.Van egy olcsóbb,amit nyűhet kedvére,nem kell rá vigyáznia.

2011. máj. 20. 13:24
 6/10 anonim ***** válasza:

Én is így csinálom,mint te.

Van játszós,és van szép,amit csak akkor vesz fel,ha olyan helyre megyünk,mint pl.orvos,"nagybolt"(Auchan,Tesco),vagy a városba.

2011. máj. 20. 13:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is van játszóteres szandál, és normális szandál is.

De a normális szandit is azért többször használjuk, tulajdonképpen mindig,amikor nincs játszótér: pl piacra megyünk, közértbe megyünk, vagy csak simán sétálni megyünk.

2011. máj. 20. 13:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Nálunk is ugyanaz, mint a 13:53-asnál. Többször ráadom az "alkalmi" cuccokat is, mert tényleg azt veszem észre, hogy egyre több olyan ruhája, cipője van, amit kinő és szinte vadiúj. Ráadásul így kb. egyformán kopik a játszóteres is és az alkalmi is, és igazából olyan szép állapotban vannak a cuccai, hogy akár a játszótériben is nyugodtan elvihetném az orvoshoz is akár. (3 éves lány).
2011. máj. 20. 14:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez csupán pénzkérdés. Ha telik rá, legyen játszós meg szép is.
2011. máj. 20. 17:11
 10/10 anonim ***** válasza:

Egyetértek.

A másik pedig, hogy nem is ajánlott minden nap ugyanazt a cipőt hordani, ez gondolom a gyerekekre is vonatkozik.

Nálunk ruhából is van játszós és "elmenős", elég vicces lenne, ha az utóbbihoz egy kopott, elnyűtt cipőt adnék rá a fiaimra...

Viszont mi ha elmegyünk itthonról, mindig az elmenős cuccban megyünk, a játszós ruhákat csak az oviba és a kertbe hordják a gyerekek.

2011. máj. 23. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!