Szerintetek én gondolom furán?
Nálunk is vannak "szebb" dolgok amik kimenősek,de anyósod ugy gondolhatta h pl. ne csak dokihoz add rá,mert lehet nem is lesz beteg és kinövi ugy h nem is volt rajta-szerintem ha nem játszóra mentek vagy ilyesmi helyre add rá tényleg nyugodtan,attol még nem lesz akkora baja h utána mondjuk dokihoz ne mehessen el benne.
Elöször én is tartogattam a kimenős cuccokat,de mikor kinőtte,sajnáltam h nem hordta...
Nem,abszolút nem gondolkodsz furcsán.Ezt egyébként nem értem...az én anyósom is ezen volt kiakadva,szó szerint.
Mi felnőttek is tartunk olyan cipőt,papucsot,ami kevésbé csinos,akkor a kisfiamnak nem jár,csak mert kicsi? (ő ezzel érvelt,hogy "óó,hiszen kicsi még,minek neki 2 pár" )Van egy drágább,bőr szandija,amit kb. 3 perc alatt elmotorozna,sajnálnám.Van egy olcsóbb,amit nyűhet kedvére,nem kell rá vigyáznia.
Én is így csinálom,mint te.
Van játszós,és van szép,amit csak akkor vesz fel,ha olyan helyre megyünk,mint pl.orvos,"nagybolt"(Auchan,Tesco),vagy a városba.
Nekünk is van játszóteres szandál, és normális szandál is.
De a normális szandit is azért többször használjuk, tulajdonképpen mindig,amikor nincs játszótér: pl piacra megyünk, közértbe megyünk, vagy csak simán sétálni megyünk.
Egyetértek.
A másik pedig, hogy nem is ajánlott minden nap ugyanazt a cipőt hordani, ez gondolom a gyerekekre is vonatkozik.
Nálunk ruhából is van játszós és "elmenős", elég vicces lenne, ha az utóbbihoz egy kopott, elnyűtt cipőt adnék rá a fiaimra...
Viszont mi ha elmegyünk itthonról, mindig az elmenős cuccban megyünk, a játszós ruhákat csak az oviba és a kertbe hordják a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!